Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve
aksoy_lu
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim
aksoy_lu
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama
aksoy_lu
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum sanki
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum sanki pişmaniye
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum sanki pişmaniye yer
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum sanki pişmaniye yer gibi
sa
merhaba eskiden örnek: super lig 1 de puan durumu,kim şampiyonluk olur,kim küme düşer diye konu vardı şimdi neden yok???
aksoy_lu
Sabah erkenden karınca kararınca gözlerimi sırayla yıkayınca uyanabildim ve anladım ki lenslerim ıslandı ama üzülmedim fakat keyifsizdim nedenini bilmiyordum sanki pişmaniye yer gibi kamışmıştı