Ektraklasa 2

• Która drużyna wygra drugą ekstraklasę 0

Witam wszystkie drużyny Ekstraklasy 2 oraz graczy, którzy zamierzają ją obserwować :)
    Patrząc na obsadę walka powinna być przednia :thumbup:
    Życzę wszystkim dobrej i uczciwej zabawy oraz co najważniejsze zdobycia upragnionej patery :thumbup:
    Powodzenia!

A tak przedstawia się siła drużyn Ektraklasy 2:

Zapraszam również do ankiety, a także do typowania w komentarzach pierwszej trójki :P

P.S Przepraszam za dwudniową zwłokę naszej ekstra spowodowaną moją osobą :/

Pozdrawiam

Einmal editiert, zuletzt von dzelen (23. Juni 2019 um 11:12)

• serce Tuta, rozum Martino.. jeżeli Martino nie wygra tej ekstraklasy to będzie niespodzianka, uważam że Martino ma jedną z najlepszych jedenastek na serwerze ale pamiętajmy, że jest jeszcze druga jedenastka w postaci silnika, więc niech dzieje się show:) oby lepsze niż w tej pierwszej ekstraklasie
    1.Martino
    2. Tuta

reszta niewiadoma :)

=

• Powodzenia Panowie:)

Niech system będzie Wam szczęśliwy w meczach ze mną:P

Faworyci często zawodzą, wg siły wydaje mi się, że jestem faworytem (mogę się mylić, bo nikt prawdy nie mówi:)), ale system ma swoje prawa

wszystko jest spłaszczone teraz, siły nie są zbyto zróżnicowane, wiec prawdopodobieństwo zdarzeń jest sprzyjające systemowi :)

ale milten, dzelen, tuta, SOWA (mewa:), łowca promocji :), każdy może to wygrać:)

• Ale mi się trafiła liga... Same leszcze, jestem zdecydowanym faworytem. Wygram tę ligę bez porażki - każdy inny wynik to niespodzianka...
    p.s.
    obym się utrzymał :P

moje typy:
    martini
    Tuta
    Dzelen

• Hmm myślę kogo wytypować ale sam jestem dowodem na to jak silnik potrafi dopiec, druga sprawa zależy kto poleci na motywacji :D

trzy typy kolejno widział bym to tak

1 martino
    2 dzelen
    3 tuta/Milten

• To ja też się wypowiem. Oczywiście serce bije dla BTF i druga patera z rzędu byłaby czymś cudownym. Pewnie Was teraz zaskoczę ale uważam, że mistrzem będzie Milten.

Tuta, Łowca promocji i Pan Władza będą sobie na starcie punkty odbierać, tak jak chłopaki z G-8. Każdy z nich pójdzie po swoje od początku. Nie bedzie taryfy ulgowej dla kolegi ze Stowarzyszenia. Będą rywalizować na maksa.

Dlatego wygra Milten.

• Ale mi się trafiła liga... Same leszcze, jestem zdecydowanym faworytem. Wygram tę ligę bez porażki - każdy inny wynik to niespodzianka...
    p.s.
    obym się utrzymał :P

Miałem to samo pisać... Dobrze trafiliśmy, z takimi leszczami to sporo w ELO punktów dostaniemy, będą błagać nas o jak najmniejszy wymiar kary... :)

Pierwsza trójka:
    soints
    Real Madrid
    FC RYBNIK FULL

A jeśli silnik się nie popisze i nie da wygrać faworytom, wtedy będzie tak (moim zdaniem):
    FC RYBNIK FULL
    LKS Pogórze Bachórz
    Tuciak United Team

Powodzenia koksy, szkoda, że jeszcze 6 dni czekania... Oj Niemczyc coś Ty narobił, masz szczęście, iż jesteśmy cierpliwi... (chyba).

• A więc 1 kolejkę inauguracyjną Ekstraklasy 2 mamy już za sobą, a oto jej wyniki:

A tak przedstawia się tabela:

Na koniec jeszcze ja podam swoje typy:
    1. FC RYBNIK FULL
    2. Liverbird FC
    3. Tuciak United Team

Czarny koń: ja :D

• no może zbyt pochopnie oceniłem mecz z Tutą, dostał czerwo, ale pisze,że grał fer, a jemu akurat wierzę :)

liga równa póki co, system rozdaje karty i będzie pewnie ciekawie do końca :)

• Połowa sezonu za nami.
    Czołówka bez większych niespodzianek.
    Milten główny faworyt do drugiego Mistrza na Polskim FutbolCup.
    Czy ktoś pokrzyżuje mu plany? Zobaczymy ;)

• Liga ciekawa, ja raczej nie wygram, chyba ze panowie z pewnego stowarzyszenia z wszystkimi na ostro jada :)

Ps. Pozdro z wakacji, wlasnie wracam :)

Martino jaki Ty jesteś ******. Niko wygrał bo po prostu był najlepszy i skoncz snuć jakieś głupie teorie..

Milten trzymam kciuki za wygraną :thumbup:

___
    @basto993 a Ty skończ prowokować innych użytkowników.
    Ostrzeżenie.
    Pozdrawiam dzelen

2 Mal editiert, zuletzt von dzelen (14. Juli 2019 um 17:00)