Cytuje
,,(8) Celowe oddawanie meczów
Celowe oddawanie meczów ligowych, towarzyskich lub innych spotkań w turniejach organizowanych przez Administrację gry w przypadku wysokiej stawki są zabronione.
- walka o mistrzostwo,
- walka o miejsce premiowane biletem LE,
- walka o awans do wyższej ligi,
- walka o utrzymanie
- rywalizacja w organizowanych cyklicznie projektach: Liga Mistrzów/Liga Europejska/Liga Towarzyska
- turnieje specjalne"
Jeden wpis mnie tu martwi i kłóci się z resztą.
Skoro kary mają być w meczach wysokiej stawki.
Za taką uważam:
- walka o mistrzostwo,
- walka o utrzymanie
Ale dlaczego mieszacie jedno z drugi??
Z tym się nie zgadzam.
- rywalizacja w organizowanych cyklicznie projektach: Liga Mistrzów/Liga Europejska/Liga Towarzyska
- turnieje specjalne"
Dlaczego?
Bo tu w LM,LE i LT są ODRĘBNE REGULAMINY gdzie każdy gracz zapisuje się dobrowolnie do tych projektów i je akceptuje.
(Wyobraźcie sobie to że ktoś w IV LT dostanie bana za to że wystawił rezerwy na mecz??)
A w Ligach grać musisz bo na tym wkoncu ta gra polega... są awanse i spadki....
To samo tyczy się turniejów Specjalnych.
Tu zapisy są dobrowolne i znowu się to kłóci z meczami wysokiej stawki...czy mecz w grupie jest meczem wysokiej stawki czy finał pucharu??
Jestem przeciwny temu zapisowi i uważam że powinien zostać usunięty.
- turnieje specjalne"
,,(8) Celowe oddawanie meczów
Celowe oddawanie meczów ligowych, towarzyskich lub innych spotkań w turniejach organizowanych przez Administrację gry w przypadku wysokiej stawki są zabronione.
- walka o mistrzostwo,
- walka o utrzymanie
- turnieje specjalne"
Jeden wpis mnie tu martwi i kłóci się z resztą.
Skoro kary mają być w meczach wysokiej stawki.
Za taką uważam:
- walka o mistrzostwo,
- walka o utrzymanie
Ale dlaczego mieszacie jedno z drugi??
Z tym się nie zgadzam.
- turnieje specjalne"
Dlaczego?
Bo tu w LM,LE i LT są ODRĘBNE REGULAMINY gdzie każdy gracz zapisuje się dobrowolnie do tych projektów i je akceptuje.
(Wyobraźcie sobie to że ktoś w IV LT dostanie bana za to że wystawił rezerwy na mecz??)
A w Ligach grać musisz bo na tym wkoncu ta gra polega... są awanse i spadki....
To samo tyczy się turniejów Specjalnych.
Tu zapisy są dobrowolne i znowu się to kłóci z meczami wysokiej stawki...czy mecz w grupie jest meczem wysokiej stawki czy finał pucharu??
Jestem przeciwny temu zapisowi i uważam że powinien zostać usunięty.
- turnieje specjalne"