Dyskusje - UEFA Europa Conference League
W tym temacie będą prowadzone dyskusje dotyczące UEFA Europa Conference League.
Dyskusje - UEFA Europa Conference League
W tym temacie będą prowadzone dyskusje dotyczące UEFA Europa Conference League.
Cześć,
czy nagrody finansowe za wyniki w fazie grupowej zostały już przelane na konto w grze? Niestety nie widzę ich w swoim bilansie.
Pozdrawiam
@Faza185 niestety jeszcze nie. Przepraszam i prosze o cierpliwosc.
Hetman Żdżary zajęty termin oraz zero odzewu
1/8Finału UEFA Europa Conference League
Pierwsze spotkania
03.04.2024
Zryw Dabrowka - Man City
Kolega ma zajęte terminy, jak i zero odzewu na wiadomość
Aktualizacja : Mecze zaakceptowane
KS Drwęca NML - ma zablokowane terminy meczów pucharowych
odblokowałem
Kolejowy Klub Sportowy LECH - Grupa D - wysłałem mu dwa przypomnienia (21.08 i 26.08) w wiadomości o zwolnienie terminu 18.09. Bez reakcji
Kolejowy Klub Sportowy LECH - Grupa G - Wysłałem mu również dwa przypomnienia (20.08 i 29.08) w wiadomości prywatnej z prośbą o zwolnienie terminów 13.08 i 25.08. Niestety ignoruje mnie.
Potwierdzam. Kolejowy Klub Sportowy LECH ma zajęte i moje terminy ![]()
LZS Izbiczno - Nie wyszukuje mi tego zespołu [edit: znaleziony ]
MKS Włókniarz Kietrz wysłane przypomnienie o zwolnieniu terminu 19.02 brak reakcji, wysłane zaproszenie na 28.02 raz odrzucone[edit: 28.02 przyjęte ]
MKS Włókniarz Kietrz wysłanie zaproszenie 21-02 do przypomnienie a dzis odrzucenie co jest grane?
dalej nie przyjmuje zaproszenia MKS Włokniarz Kietrz ma zajety termin mimo pisania na meila termin 21.02 a zaproszenie z 5-03 nie wysłal no jaja
Old Squad Żory nie przyjmuje zaproszenia. nie odpisuje na Priv dwa mecze nie potwierdzone
21.02 i 05.03
Najwięcej problemów standardowo w najniższej lidze
Dobrze ze zgłaszacie
Wszystkie zgłoszenia będą uwzględniane przy sprawdzianiu wyników.
Czuy moge szukac kogos na te dwa terminy na mece towarzyskie 21.02 i 5.03 jak do tej pory MKS Włokniarz Kietrz nie daje znaku zycia mimo pisania na meila? Prosze o odpowiedz.Pozdrawiam
1/16 Finału UEFA Europa Conference League
Pierwsze spotkania
19.03.2025
Spotkania rewanżowe
11.03.2025
Spotkanie rewanżowe chyba powinno być 21.03.2025 r.
cos mi sie
wynik nie zgadza w meczu u mnie jest ze wygrałem a wrozgrywkach ze remis ? mecz 7.03 grupa E kolejka 6 garbarnia wadow - K-K-S Lech Poznań .Pozdrawiam
u mnie ejst3-2 a w rozgrywkach 0-0 Prosze o sprawdzenie..
cos mi sie
wynik nie zgadza w meczu u mnie jest ze wygrałem a wrozgrywkach ze remis ? mecz 7.03 grupa E kolejka 6 garbarnia wadow - K-K-S Lech Poznań .Pozdrawiam
u mnie ejst3-2 a w rozgrywkach 0-0 Prosze o sprawdzenie..
zgadza się, wynik został poprawiony.