Temat założony z myślą o pytania jakie was trapią
zapraszam do dyskusji
Świąteczna gorączka - dyskusje
-
-
Nikt o nic nie pyta a konkurs coraz bliżej
do puli dołożył dzisiaj kolega dzelen 5 mln za co dziękujemy
-
Przykładowy post jak miałby wyglądać
Turniej Bożego Narodzenia 2019 (1)
1)
2)
3)
4)
Turniej Bożego Narodzenia 2019 (2)
1)
2)
3)
4)
Turniej Bożego Narodzenia 2019 (3)
1)
2)
3)
4)mój klub: Twister (nieobowiązkowo ale przyśpieszyłoby wypłacenie nagród oczywiście podajecie swoją nazwę klubu)
-
Dzisiaj kolega sunshaine dołożył do puli 3 mln więc teraz mamy 31,5mln do podziału
dziękować -
jeszcze nie wigilia a już rozdajemy prezenty jako pierwszy w konkursie wziął udział klub Bagwell Academy i przez ponad 24h nikt do niego nie dołączył związku z tym otrzymuje dodatkową nagrodę 500 000 za wytrwałość
gratulujenagroda zostanie wypłacona po konkursie
-
...................................................
-
Ech, za dużo kasy na serwerze chyba, bo się nikomu typować nie chce

Następny konkurs powinien mieć prostsze zasady, np. Po 3 mln dla pierwszych 30 chętnych

-
Robin Lipski proszę czytać regulamin najpierw, jesteś w pierwszej lidze więc twój post nie będzie brany pod uwagę

TACO99 podobny przypadek jak robin
czy ktoś czyta regulamin ? -
Niestety ale tutaj nikt nie czyta regulaminu tylko liczy na łatwą kasę taka jest prawda
-
Na 12 typujących,10 jak widać czytało regulamin,więc nie ma co popadać w paranoje,
jeśli nawet ktoś przyszedł tu po łatwą kasę,to zdecydowana większość regulamin czytała.
Pozdrawiam klub FC Cyganka. -
Ja zanim przystapilem do konkursu wolałem sprawę przedyskutować w grze z organizatorem żeby nie było niejasności i niestety zabrakło Mi 1 dnia do końca ligi żebym mógł wystartować. Ale trudno w depresję przecież nie wpadnę

-
Regulamin regulaminem nie chcę by ktoś zarzucił mi jego naciąganie
dzisiaj sprawdzałem czy ktoś go nie naruszył i tu niespodzianka jedna osoba zamiast do mnie napisać edytowała post i to jeszcze 3dni po czasie w tym konkursie nawet 0pkt dawało nagrodę
oczywiście gracz zostanie wykluczony z konkursu. -
Nazwa klubu: Arka Gdynia Chylonia ag
Menadzer: AG Rafal88 -
Idą święta więc wracamy do rozdania prezentów, najpierw szukam mikołaji i mikołajek

ostatnio zebraliśmy 32 000 000 rozdaliśmy tylko 25 000 000
mam nadzieję że w tym roku będziemy mogli więcej rozdać

-
w tej edycji prawdopodobnie nagrodzimy wszystkich uczestników
Wielkość nagród będzie zależała od ilości osób biorących udział w konkursieNo to pomału zbieramy:
Oldboy / Black Devils - 5 000 000
Mewa/Real Madrid - 3 000 000
michallisk / RWKS Sparta - 5 000 000
szwagier / paprotniarozrzutniki - 2 000 000
MartinoMartinez / PGG ROW RYBNIK - 5 000 000 -