Świąteczna gorączka - dyskusje

• Przykładowy post jak miałby wyglądać

Turniej Bożego Narodzenia 2019 (1)
    1)
    2)
    3)
    4)
    Turniej Bożego Narodzenia 2019 (2)
    1)
    2)
    3)
    4)
    Turniej Bożego Narodzenia 2019 (3)
    1)
    2)
    3)
    4)

mój klub: Twister (nieobowiązkowo ale przyśpieszyłoby wypłacenie nagród oczywiście podajecie swoją nazwę klubu)

• jeszcze nie wigilia a już rozdajemy prezenty jako pierwszy w konkursie wziął udział klub Bagwell Academy i przez ponad 24h nikt do niego nie dołączył związku z tym otrzymuje dodatkową nagrodę 500 000 za wytrwałość :thumbup:
    gratuluje

nagroda zostanie wypłacona po konkursie :P

Einmal editiert, zuletzt von tornado1 (24. Dezember 2019 um 06:27)

• Robin Lipski proszę czytać regulamin najpierw, jesteś w pierwszej lidze więc twój post nie będzie brany pod uwagę :)

TACO99 podobny przypadek jak robin :( czy ktoś czyta regulamin ?

Einmal editiert, zuletzt von tornado1 (24. Dezember 2019 um 12:35)

• Na 12 typujących,10 jak widać czytało regulamin,więc nie ma co popadać w paranoje,
    jeśli nawet ktoś przyszedł tu po łatwą kasę,to zdecydowana większość regulamin czytała.
    Pozdrawiam klub FC Cyganka.

Einmal editiert, zuletzt von Dagmarina (25. Dezember 2019 um 07:27)

• Ja zanim przystapilem do konkursu wolałem sprawę przedyskutować w grze z organizatorem żeby nie było niejasności i niestety zabrakło Mi 1 dnia do końca ligi żebym mógł wystartować. Ale trudno w depresję przecież nie wpadnę :)

• Regulamin regulaminem nie chcę by ktoś zarzucił mi jego naciąganie :) dzisiaj sprawdzałem czy ktoś go nie naruszył i tu niespodzianka jedna osoba zamiast do mnie napisać edytowała post i to jeszcze 3dni po czasie w tym konkursie nawet 0pkt dawało nagrodę :( oczywiście gracz zostanie wykluczony z konkursu.

• Idą święta więc wracamy do rozdania prezentów, najpierw szukam mikołaji i mikołajek ;)

ostatnio zebraliśmy 32 000 000 rozdaliśmy tylko 25 000 000

mam nadzieję że w tym roku będziemy mogli więcej rozdać :thumbup:

• w tej edycji prawdopodobnie nagrodzimy wszystkich uczestników
    Wielkość nagród będzie zależała od ilości osób biorących udział w konkursie

No to pomału zbieramy:
    Oldboy / Black Devils - 5 000 000
    Mewa/Real Madrid - 3 000 000
    michallisk / RWKS Sparta - 5 000 000
    szwagier / paprotniarozrzutniki - 2 000 000
    MartinoMartinez / PGG ROW RYBNIK - 5 000 000

2 Mal editiert, zuletzt von tornado1 (17. Dezember 2020 um 07:23)