Problem z logo drużyny

• Cześć,

postaram się opisać dobrze mój problem krok po kroku.
    1. 31 stycznia załadowałem pierwszą lepszą grafikę, która miała być logo mojego klubu.
    2. Po przeczytaniu forum i znalezieniu generatora utworzyłem nowe logo z nazwą drużyny.
    3. Jako że logo nie było jeszcze zatwierdzone to je usunąłem z oczekujących.
    4. Załadowałem nowe logo. I tu zaczynają się schody.
    5. System zapamiętał wizerunek starej grafiki i ta została zatwierdzona. Nowa - nie.
    6. Przy próbie załadowania nowej grafiki jako logo cały czas wyświetla się stara jako oczekująca na zatwierdzenie mimo innej nazwy pliku.
    7. Problem zgłaszałem na czacie i rozmawiałem z sunshine ze związku, żebym się nie przejmował.
    Zatwierdzone zostało stare logo. Usunąłem je. I przy próbie ładowania nowego do oczekującego nadal wyświetla się to stare jako oczekujące a nie nowe.
    8. Chcę, aby logo z załącznika znalazło się jako logo klubu w grze.
    9. Niestety system/gra w dalszym ciągu widzi tylko stare logo jakie to, które jest oczekujące do zatwierdzenia mimo różnych nazw plików.

• Miałem podobnie. Przyszedł moment, że w grze ja widziałem stare logo, niektórzy widzieli już nowe, inni też stare. Teraz jest tak, że ja już też widze nowe :D Poczekaj jakiś czas i będzie te, które zostało wgrane jako ostatnie.

• Mojego wogóle nie chcą zaakceptować.Wymiary są oki.Może dlatego że to logo klubu które generalnie nie istnieje od kilku lat choć moim zdaniem nie powinno mieć znaczenia

• Czasem warto napisać do Supportu tam wyjaśnią czy logo jest za duże/brak praw autorskich czy po prostu jeszcze nie zostało aktywowane bo trochę spam moim zdaniem się zaczyna robić.

• Oki kapuje.Może to jest już upierdliwość i wybaczcie mi to ale mam jeszcze jedno pytanko.Skoro oryginalne logo ma prawa autorskie to nawet malutkiego (te za 2 cr) też nie powinni akceptować zgadza się?no bo przecież też prawa autorskie.A to malutkie mi zaklepali a dużego ni chuchu.To trochę zaprzeczanie samemu sobie

• Oki kapuje.Może to jest już upierdliwość i wybaczcie mi to ale mam jeszcze jedno pytanko.Skoro oryginalne logo ma prawa autorskie to nawet malutkiego (te za 2 cr) też nie powinni akceptować zgadza się?no bo przecież też prawa autorskie.A to malutkie mi zaklepali a dużego ni chuchu.To trochę zaprzeczanie samemu sobie

Zgadza się, małe loga system omija i je zatwierdza co też nie powinno mieć miejsca.
    Duże oprócz nadzoru systemu wymagają akceptacji manualnej.

• Zitat

Jeżeli dodając nowe logo wyświetla Ci się stare logo, które nie zostały zaakceptowane lub po prostu chcesz je zmienić
    spróbuj usunąć historię w przeglądarce.
    Jeżeli to nie pomaga nie przejmuj się!
    Plik został zapisany w 'Pamięci podręcznej' (servercache) serwera gry a nie przeglądarki.

Administracja widzi najnowsze przesłane logo lub avatar w grze.
    Stare logo widzisz tylko TY na swojej przeglądarce.

Herby drużyn, które będą łamały regulamin zostaną odrzucone przez Administracje Playzo. Selekcja odbywa się automatycznie i niestety są przypadki dzięki, którym niepoprawne logo zostanie zaakceptowane.

Jeżeli po 48H w dalszym ciągu Twoje logo nie zostanie zmienione proszę skontaktuj się z Support Gry.

Temat zamykam.