Daha önce paylaşım yapan arkadaşın aynı sorunu benim ligimde de var.
Takın Adı: AfşinBeyspor
Lige atanamama sorunu
-
-
Bir aydır bende aynı durumdayım. Emeğe yazık. 1 sezon heba oldu.
-
Sorunu ilettim başka kimlerde böyle hata var ?
-
Liglerde genel bir tarama yaparsanız. 12 yerine 14 takım olan tüm takımlar aynı şekilde mağdur.
-
Sorunu ilettim başka kimlerde böyle hata var ?
üstadım sorunu hallettim diyorsunuz ben önceki sezonu lig 2.si bitirdim süperligte olmam gerekirken spor toto 1. Lig olarak düzeltmişsin
bu konu hakkında mağduriyetimi gidermenizi rica ederim1 sezon lige atanmadım. 1 sezon aynı ligi tekrar oynayacağım emeğe yazık
-
üstadım sorunu hallettim diyorsunuz ben önceki sezonu lig 2.si bitirdim süperligte olmam gerekirken spor toto 1. Lig olarak düzeltmişsin
bu konu hakkında mağduriyetimi gidermenizi rica ederim1 sezon lige atanmadım. 1 sezon aynı ligi tekrar oynayacağım emeğe yazık
Hata iletildi.
-
Yanlış anlaşılmasın sorunu almanlara sadece ilettiğimi söyledim. Halletme durumu yok.
-
Bu sorunlar hakkında bir gelişme varmı . Bende de yukarıdaki arkadaşın sorunu var. Bir üst lige çıkmak gerekirken bir sezon 14 takımlı ligde kaldım. Sorunu çözerken neye kıstas olarak tekrar atama olur ? Bilgi verdiler mi veya sorun neyden kaynaklı söylediler mi ?
-
Bu sorunlar hakkında bir gelişme varmı . Bende de yukarıdaki arkadaşın sorunu var. Bir üst lige çıkmak gerekirken bir sezon 14 takımlı ligde kaldım. Sorunu çözerken neye kıstas olarak tekrar atama olur ? Bilgi verdiler mi veya sorun neyden kaynaklı söylediler mi ?
menejer adini da söylersen iletirim, yokardaki arkadasinkini ilettim..
-
ReisBulut. (Takım adından bakıp ilete bilirdiniz, kaç gün oldu ben bu konuyu açalı yönetici kardeşim.)
Hala iletilmedi mi ? Ligimde 14 takım var. Bunların hepsinin aynı sorunu var. Hepsinin iletilmesi gereki normalde. Başvuru yapmadılarsa dahi.
-
Aynı sorun bizde de var. Lige atanamadık hala aynı ligde sıkışıp kaldık. Fikstürde adımız yok ama puan durumunda hala varız ve bir ay bu ligin bitmesini bekleyemeyiz. Sorunun iletilmesi çözülmesi şart. Üst lige çıkmak için o kadar uğraş. sonuç bu.
[Blockierte Grafik: https://resmim.net/f/zdKKHJ.png]
-
Arkadaslar fazla takim olan ligleri düzeltmeye calisiyorlar, benim bu yönde yetkim yok olsa saniyesinde düzelticem, ayrica yeni Güncelleme gelicek onunla ugraciyorlar bu aralar.
-
Arkadaslar fazla takim olan ligleri düzeltmeye calisiyorlar, benim bu yönde yetkim yok olsa saniyesinde düzelticem, ayrica yeni Güncelleme gelicek onunla ugraciyorlar bu aralar.
Düzeltirler inşAllah en kısa sürede.
-
düzeltirler inşallah yine aynı ligde olmak istemiyorum fikstürde bile yokum ya
-
1.Amatör Lig / Ankara / 1
bu Lig haric tüm Ligler düzelmis olmasi lazim.
-
Bu sefer de başka gruba koymuşlar. 11 takım var. Lig bitmiş gözüküyor.
-
Benide 10 takımlı başka bir gruba atmışlar lig bitmiş gözüküyor. bir kaç gün sonra yeni lig başlar heralde
-
Benide 10 takımlı başka bir gruba atmışlar lig bitmiş gözüküyor. bir kaç gün sonra yeni lig başlar heralde
Ligler bitmis gözüküyorsa sizi fazlalik olan liglerden almislardir , bir kas güne atanmasaniz söyleyin iletirim.
ReisBulut senin yolladigin fotorafi ama devam yolladim.
-
Tamam söyleriz ama buna komple bir çözüm bulmaları gerekir almanların.
Ana sayfada da bakınca Lig ataması için yazıyor. Puan durumunda gözüktüğüm ligin fikstüründe yokum. -
Tamam söyleriz ama buna komple bir çözüm bulmaları gerekir almanların.
Ana sayfada da bakınca Lig ataması için yazıyor. Puan durumunda gözüktüğüm ligin fikstüründe yokum.Ligin saten bitmis senin , hatali Ligi düzeltmisler seni biten lige atmislar , atanirsin yakinda.
-