• Dzień dobry
    Moje pytanie odnosi się do zakładki "Kadra" otóż podpisałem z zawodnikami nowe kontrakty w trakcie obecnego sezonu, które zaczynają się w marcu(9.03) lecz sezon mój dobiega końca jeszcze w lutym. Doszły mnie słuchy, że owi zawodnicy do 9.03 odejdą poza kadrę tak jakby zostali dopiero co kupieni i dojdą do zespołu dopiero właśnie 9.03. Czy ktoś mi tutaj może mi wytłumaczyć sensownie o co chodzi? Nigdy takiego czegoś nie było, a nie przypominam sobie żeby jakakolwiek informacja na ten temat podczas ostatniego update była.
    Przecież jest to kolosalna strata dla zespołu tym bardziej, gdy przedłużamy kontrakty z najsilniejszymi zawodnikami w zespole, i co? I teraz przez dwa tygodnie nie będą trenowani bo podpisałem z nimi nową umowę?
    Rzadko kiedy się tutaj udzielam i nie miałem zamiaru ale to już idzie w nieodpowiednim kierunku i skręcamy nie w tą stronę w którą gra powinna iść :)
    Czekam na wytłumaczenie oraz życzę miłego dnia :)

=

• Problem już został poruszony i jest znany administracji.
    Dodam tylko że jest mnóstwo drużyn które dopadł ten sam bląd ,lecz wina nie leży po twojej stronie tylko administracji.

• Z tego co wiem tak - zawodników nie będzie i do tego czasu nie trenują. Ile w tym prawdy? Trzeba dopytać tych, którzy mają z tym styczność. Ja sam stracę trochę na 11'stce przez to nieporozumienie... Wszystko to krąży w kole zwanym "Update" i tym, że powiększone zostały ligi, m.in. Ekstraklasa z 12 na 18 zespołów. To akurat jest na plus ale szkoda, że my jako menadżerowie na tym tracimy i raczej nie będziemy mieli żadnej rekompensaty... Nie ma sensu pisania do supportu ponieważ już wiele osób zwracało się do nich z tym problemem. Jedyne co zostaje to czekać i nie zniechęcać się co jest trudne... Już paru zakończyło grę a każdy dzień z takimi patologicznymi wydarzeniami oddala futbolcup od tendencji wzrostowej graczy.

• Szkoda strzepic ryja jak to mówi Zbyszek
    Jeśli zawodnicy nie będę trenowani w przypadku przedłużenie kontraktu czy kupna to mam 15 zawodników bez treningu przez prawie 2 tygodnie....
    Do silnika gry nic nie mam, ale w tym przypadku coś powinno być zrobione

• Szkoda strzepic ryja jak to mówi Zbyszek
    Jeśli zawodnicy nie będę trenowani w przypadku przedłużenie kontraktu czy kupna to mam 15 zawodników bez treningu przez prawie 2 tygodnie....
    Do silnika gry nic nie mam, ale w tym przypadku coś powinno być zrobione

Gdy po zakupie zawodnika sprzedawca przeniesie go do "kadry transferowej" zawodnik jest dalej trenowany.
    To taki mały plus tego zamieszania delikatnie mówiąc.

• Nieźle, ja dostałem nowy przydział do ligi dzisiaj patrzę, a tam nie ma bramkarza. Przyjdzie dopiero 29.02. A 25 już jest pierwszy mecz i 4 kolejki mam grać bez bramkarza albo sobie kupić jakiegoś na 4 kolejki. Nie wiem, kto robił tą aktualizację, ale mi się odechciało grać po dzisiejszym...

W ogóle ktoś zdawał sobie sprawę z tego, że takie coś może nastąpić? Wydaję mi się, że jeśli nawet nikt się tego nie spodziewał, ale już po aktualizacji ktoś zauważył, że coś jest nie tak, to powinniśmy zostać jakoś o tym poinformowani, żeby się jako tako przygotować.

Einmal editiert, zuletzt von StephenForest (21. Februar 2020 um 19:53)