Haxball
-
-
-
-
martinomartinez wrote:
Aa nie powinniśmy grać tak że meczyk składa się z 2 połów raz się gra czerwonym raz niebieskim?
można to przemyśleć ale wtedy jak? po 1 min czy po 2 min na połowę?
dajcie znać jeszcze jak z kolejkami czy od razu mecz rewanż czy kolejka po kolejce
=
-
-
Podoba mi się propozycja Martino. Z doświadczenia wiem, że 2 minuty to za mało, jeżeli grają osoby które ogarniają i po 2 minutach bardzo często jest wynik 0:0 głównie przez to, że mapa jest mało dynamiczna i grając pasywnie ma się praktycznie gwarancję nie stracenia gola Przy dwóch połowach po 2 minuty już powinna paść bramka, także to jest dobra propozycja.
Co do rewanżów to też uważam, że to bez większego znaczenia, ale mogłyby być później, żeby ktoś nie stracił za dużo punktów przez to, że miał gorszy dzień -
Ja z kolei proponuję klasycznie dwie połowy po 3 minuty. Jak SooN wspomniał, mapa classic jest mało dynamiczna i wystarczy, że gość zamuruje i nie masz szans na strzelenie gola przy tych skromnych dwóch minutach. Przy dodatkowej minucie i drugiej połówce, szanse na to, że rywal popełni błąd się zwiększają
Co do rewanżów, proponuję rozegrać je od razu. Po co umawiać się kilka razy i tracić czas, skoro można to za jednym razem zrobić. Wystarczy podać terminarz, może rozpisany być kolejka po kolejce, a wynik dajemy zaraz z rewanżem i mamy z głowy przeciwnika. 2-3 dni to optymalny czas na rozegranie jednej kolejki. -
więc już oficjalnie:
-gramy system mecz + rewanż [18 kolejek]
*kolejka za kolejką aby nie było burdelu oraz tak jak SooN pisał, gorszy dzień - wiadomo o co chodzi:P
-czas trwania meczu to 4 minuty! (jedna połowa - 2 minuty) bez limitu strzelonych goli
*gramy 2 minuty jako czerwoni, pózniej 2 minuty jako niebiescy
-wiadomo dogadujemy się na pw w sprawie terminu oraz godziny oraz jeden z nas tworzy prywatny pokój z hasłem by rozegrać mecz i ustawia ustawienia rozgrywki. W przypadku lagów z obu stron możecie pisać do innych uczestników z prośbą o utworzenie pokoju
-mecze tylko na stadionie "classic"
-każdy gra pod swoim nickiem z gry/klubem z gry
-wyniki będą akceptowane po wysłaniu go na pw gra/discord lub w TYM TEMACIE
-czas rozegrania kolejki - 3 dni, wiadomo im szybciej rozegramy tym dalej jedziemy z tematem
Jak utworzyć prywatny serwer?
wchodzimy na stronę haxballa, wpisujemy swój nick z gry/klub z gry
> Create Room
* room name: dowolna nazwa
* password: hasło
* max players: 2
* wciskamy create
>Time Limit: 2
>Score Limit: 0
w przypadku błędów powyżej - piszcie
Pozdro
od siebie dodam, że na ten moment dodałem tylko trzy pierwsze kolejki ze względu czy liga w ogóle będzie miała ręce i nogi, jeżeli tak dodam resztę kolejek
=
Post was edited 3 times, last by “kameleon” ().
-
1 kolejka:
Celtic Glasgow (Kameleon) 1:8 Sparta Radlin F.C. (Lewus)
Nagranie: thehax.pl/forum/powtorki.php?n…d9fd8c859f324ccafae9bbb4d
2 kolejka:
Sparta Radlin F.C. (Lewus) 10:0 FC KOXY (Tańczący z wilkami)
Nagranie: thehax.pl/forum/powtorki.php?n…923518c459e58be25d9ea82d1
3 kolejka:
Sparta Radlin F.C. (Lewus) 15:3 menele mahonka (Mahon)
Nagranie: thehax.pl/forum/powtorki.php?n…4ebcc04f45f83b3864da989bb
Post was edited 4 times, last by “Lewus19” ().
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-