Haxball
-
-
-
Siemanko
Chłopaki zapraszam z przyjemnością na haxa. Gram tam już z przerwami od wielu lat. Na topie jest teraz futsal, nawet forum nowe otworzyli. W dodatku może handball również wróci do łask, bo jest on łączony na tym forum z futsalem. Więc jeśli jesteście chętni to wbijajcie, roomy stoją z futsem cały czas -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Jako, że mamy 10 uczestników możemy śmiało zaczynać naszą ligę Futbolcup w popularnego haxballa. Wychodzę z moją propozycją przebiegu tej ligi:
-gramy system mecz + rewanż [18 kolejek] ( teraz pytanie czy od razu mecz z rewanżem, czy kolejka po kolejce - proszę powiedzieć jak wam wygodniej )
-czas trwania meczu to 2 minuty bez limitu strzelonych goli
-wiadomo dogadujemy się na pw w sprawie terminu oraz godziny oraz jeden z nas tworzy prywatny pokój z hasłem by rozegrać mecz i ustawia ustawienia rozgrywki
-mecze tylko na stadionie "classic"
-wyniki będą akceptowane po wysłaniu go na pw lub tu w temacie lub po wysłaniu screena
-kolejna kwestia to czas rozegrania kolejki według mnie powinno to wynosić 2/3 dni to chyba dobra opcja by każdy znalazł 10 minut w ciągu dnia by rozegrać mecz, w przypadku nie rozegrania go proponuje bezbramkowy remis 0-0
Czekam na ewentualne uwagi, propozycję do wtorku 21.04. Jeżeli wsio się wam podoba to startujemy w środę 22.04 ( we wtorek udostępnię terminarz 1 kolejki )
Pozdro
=
-
Share
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0