Brak reakcji na wgrywane logo

    Brak reakcji na wgrywane logo

    Cześć . Jest problem nie wiem czy tylko ja go posiadam ale sądzę, że nie jestem jedyny. Chodzi o to, że podczas wgrywania loga to albo nie jest ono ładowane albo niezależnie jaki plik wrzucę to ładuję się logo, które miałem wcześniej. Tak wiem 3 dni czekania albo i więcej i 350x350 poniżej 30kb. Wszystko jest spełnione, chodzi bardziej o fakt, że są błędy w ładowaniu loga.

    pafeacastro wrote:

    Cześć . Jest problem nie wiem czy tylko ja go posiadam ale sądzę, że nie jestem jedyny. Chodzi o to, że podczas wgrywania loga to albo nie jest ono ładowane albo niezależnie jaki plik wrzucę to ładuję się logo, które miałem wcześniej. Tak wiem 3 dni czekania albo i więcej i 350x350 poniżej 30kb. Wszystko jest spełnione, chodzi bardziej o fakt, że są błędy w ładowaniu loga.


    @pafeacastro firma playzo GmbH jest małym zespołem, a ostatnio osoba odpowiedzialna za akceptację logów (odbywa się to manualnie) miała spore problemy zdrowotne. Masz rację, zapewne ten sam problem dotknął większą liczbę graczy.
    Tak więc, prosimy o cierpliwość jeśli wszystkie wymagania co do ładowania logów zostały spełnione.
    Warto też sprawę opisać w Support Gry.

    Pozdrawiam Team FutbolCup
    Wiem wiem , raz już support ręcznie dodawał mi to na koncie.W porozumieniu z innymi graczami usunąłem poprzednie logo i przeczekam do 2 dni bez wgrywania loga jeśli po dwóch dniach przy próbie wgrania nowego będzie ładowało się stare to napisze do supportu.
    Dzięki temat chyba do zamknięcia.