Oyundaki oyuncu azlığından şikayetçi herkes fakat yeni kayıt olan kişileri de tutmakta sıkıntı yaşıyoruz sanırım. Lobi kısmında özellikle son 1 ayda " Bu oyun nasıl oynanıyor" " Nasıl maç yapacağım" "Bu oyunda futbol mu oynuyoruz" ve türevleri şeyler yazanlarla dolu. Bu kısımda şunu sormalıyım. Oyun öğreticisi mi yetersiz? Yoksa insanımız böyle bir oyunu anlamakta güçlük mü çekiyor? Ya da bu sorunu yaratan şey nedir ?
Ben elimden geldiğince lobide yardımcı olmaya çalışıyorum ama adam sabah yazmış ben veya başka yardım edebilecek birisi akşam görüyor bu da o kişinin belki de bir daha girmemesi demek.
Reklamların yapılmamasından şikayetçiyiz evet ama şans eseri veya sağdan soldan bir şekilde gelen insanları tutamazsak yüzlerce reklam yapmamızın da anlamı yok demektir.
Bu konu hakkında sizlerin de düşüncesini merak ediyorum.
Ben elimden geldiğince lobide yardımcı olmaya çalışıyorum ama adam sabah yazmış ben veya başka yardım edebilecek birisi akşam görüyor bu da o kişinin belki de bir daha girmemesi demek.
Reklamların yapılmamasından şikayetçiyiz evet ama şans eseri veya sağdan soldan bir şekilde gelen insanları tutamazsak yüzlerce reklam yapmamızın da anlamı yok demektir.
Bu konu hakkında sizlerin de düşüncesini merak ediyorum.