Ödüllü Takım Adı Önerisi - Logo

• Arkadaşlar Herkese Merhaba,

Yaklaşık 3 yıl oldu herhalde oyunda yoktum

Oyuna geri döndüm şimdi de ultrAslan_Galatasaray olan takım adını değiştirmeyi düşünüyorum.

Güzel yaratıcı ve ilgi çekici bir isim öneriniz olursa ödül vermeyi düşünüyorum. (Ödül 5m ile 50m arasında olacak)

Takım adı önerisinde bulunan arkadaşlara ayrıca hazırlık maçı ve turnuvalara katılımda öncelik tanıyacağım. (şimdiden hazırlık maçı isteği gönderebilirsiniz)

Logo tasarımı yapamayan arkadaşlar için logo şu aşamada şart değil öncelik takım adıdır.

Değerlendirme aşamasında kararsız kalmam durumunda anket ile sizlerin görüşlerini dikkate alacağım.

Son gün 20 Mart 2022 Saat 13.00

İyi Forumlar,

2 Mal editiert, zuletzt von 17gokhan17 (16. März 2022 um 10:33)

• Arkadaşlar konuyu güncellemek ve ödülden bahsetmek için yazıyorum.

Takım adı için vereceğim ödül oyunda 5m'den 50m aralığında düşünüyorum. (Ödülü ilk mesaja da ekliyorum)

Önerisi olanlar bu konu altına yazarsa memnun olurum...

• Galatasaray takımının kurulmasında tarihi açıdan öne çıkan bir kavram vardı diye hatırlıyorum. Bu kavram " Galata Sarayı Efendileri " dir. Şuan ki takım adınızdan yola çıkarak bunu takım adı olarak kullanabilirsiniz.
    Galata Sarayı Efendileri
    Galata Sarayı Efendileri SK
    Galata Sarayı Efendileri FK
    Galata Sarayı Efendileri since 1905
    Galata Sarayı Efendileri_1905 olabilir.

• Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim lakin daha farklı dikkat çekici yeniden başlama sürecimde etkili bir öneri istiyorum.

Mevcut takım adımı çağrıştırmasına gerek yok.

Bugün 18 Mart, Çanakkale ile ilgili bir öneriniz olabilir mesela.

• GEÇİLMEZ SK
    GEÇİLMEZ FK
    YÜZYILLIK DESTAN SK
    YÜZYILLIK DESTAN FK
    Geçilmez SK since 2022
    Geçilmez FK since 2022
    Yüzyıllık Destan SK_2022

• Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim.

Şuan için beklediğim şekilde bir öneri gelmedi.

Sizler takım adlarınızı oyundan bana gönderirseniz kuracağım turnuva ya da hazırlık maçlarında sizlere destek olmak isterim.

Mod arkadaşlar konuyu kilitleyebilir.