60 sekund z menadżerem

Post by “kameleon” ()

This post was deleted by “michallisk” ().

60 sekund z menadżerem - SpecialOne

1. Jak zacząłeś swoją przygodę z FutbolCup?

Znajomy powiedział mi że startuje nowy serwer, więc zaczęliśmy tą przygodę która trwa do dziś.

2. Najciekawsza osoba poznana na FutbolCup?

Poznałem mnóstwo ciekawych osób w FutbolCup ciężko mi wymienić tylko jedną, dlatego wybacz nie zrobię tego!

3. Jaki jest twój przepis na sukces w grze?

Przepis na sukces to cierpliwość i wykonywanie założonego planu krok po kroku, każdy sukces wymaga czasu.

4. Opisz siebie w trzech słowach

Uparty, cierpliwy, konsekwentny

5. Twoja ulubiona pora roku i dlaczego?

Lato! Uwielbiam gdy jest ciepło.

6. Twoje życiowe motto?

Nigdy się nie poddawaj!

7.Co rozbawia Cię do łez?

Śmieszne losowe sytuację są najlepsze, bo się ich nie spodziewam.

8. Co cenisz u drugiego człowieka najbardziej?

Szczerość.

9. Czym się zajmujesz, kiedy nie grasz w FC?

Kiedy nie gram w FutbolCup to obmyślam plan jak zarobić pierwszy milion w grze i zdobyć wszystkie trofea! Ha ha ha :D

10. Co sądzisz o aktualnej sytuacji naszej gry(brak aktualizacji, nowi moderatorzy, mało nowych graczy) oraz jaką przewidujesz dalszą przyszłość twoim zdaniem dla FutbolCup?

Uważam, że sytuacja na serwerze jest jaka jest, faktycznie mało ostatnio dołącza do nas nowych graczy, ale może się to zmienić przez dobrą promocję naszego serwera. Aktualizacje zawsze są zawsze mile widziane, dobrze by było gdyby były przeprowadzane równocześnie z innymi zagranicznymi serwerami! Nowi moderatorzy wykonują fajną pracę, są otwarci i pomocni, a właśnie takich ludzi potrzebujemy! Mam nadzieję, że serwer będzie się rozwijał, trzeba być pozytywnej myśli i zrobić wszystko by Futbolcup.pl cały czas istniał bo przecież ta gra dostarcza nam dużo emocji, dlatego codziennie tu wchodzimy!

03.03.2023

=

Post was edited 1 time, last by “kameleon” ().

60 sekund z menadżerem - woooojtaaaas

1. Jesteś jedną z najważniejszych postaci w tej grze, jak sobie z tym radzisz? Daje Ci to radość, czy wręcz przeciwnie - przymusza do niechcianej pracy?

Zależy od dnia, ponieważ doglądam konta / projektów po pracy, wieczorami. Czasem po prostu człowiekowi się nie chce, szczególnie na zapatrywanie się na grę przez górę ;p Ale zawsze mogę liczyć na wsparcie, za co BARDZO DZIĘKUJĘ!

2. Skąd wziął się pomysł na nazwę twojego klubu?

Mieszkam na wiosce, gdzie w nazwie jest Kolonia, dodałem City i się nazwa zrobiła ;p Na zagranicznych serwach grałem lub gram (obecnie tylko DE), gdzie do nazwy dodane jest na początku Dynamo.

3. Czym się zajmujesz, kiedy nie grasz w FC?

Wiek już mam słuszny, więc pracuję, gdy nie gram na FC - jestem księgowym. Człowiek mieszka na wiosce, więc zawsze coś jest do robienia ;p

4. Wymień trzy słowa, które najlepiej opisują Twoją osobę:

cierpliwy, wyrozumiały, opanowany, uparty

5. Zawsze znajdę czas na?

Zawsze znajdę czas dla rodziny.

6.Jak wygląda twój zwykły dzień?

Jak wspomniałem w punkcie trzecim - pracuję, a po pracy zależy czy zima, czy lato ;p Zimą raczej nie ma zbyt wiele do robienia - przygotowania do sezonu (patrz punkt 7), a w weekendy mecze Warty Zawiercie. Latem to grzebanie w ogródku i doglądanie inwentarza (patrz punkt 7 ;p)

7.Jakie jest twoje hobby?

Nie mogę powiedzieć, że mam jakieś jedno hobby. Z takich głównych to sport, przede wszystkim siatkówka, której jestem zagorzałym kibicem, szczególnie klubowej - można rzec, że jestem ultrasem Aluronu CMC Warty Zawiercie xD W poprzednim roku zacząłem swoją przygodę z pszczelarstwem i mam swoją małą przydomową pasiekę w ilości pięciu uli, więc teraz to głównie zajmuje mój czas - zimą czytanie, a od wiosny początek sezonu - pogoda póki co nie dopisuje ;p Skoro pszczelarstwo to i równocześnie z tym przyszło ogrodnictwo, by zwiększyć pożytki dla dziewczyn, żeby miały zajęcie Jakieś rzeczy związane z moim zawodem, czyli finanse, ekonomia, prawo podatkowe, polityka. Generalnie staram się mieć ogólne pojęcie o każdej dziedzinie życia, a jak czegoś nie wiem / nie jestem pewny idę do źródła lub kilku źródeł by mieć lepsze rozeznanie w danej dziedzinie.

8. Twoja przygoda z futbolcup… Pamiętasz jej początki?

W sumie nie pamiętam xD Pewnie szukałem jakiejś gierki typu manager, do plemion, które wtenczas królowały, wpadłem tutaj i zostałem - w sumie 15 rok będzie, gdyż gdzieś zacząłem przygodę w 2008 roku ;p

9. Co sądzisz o aktualnej sytuacji naszej gry(brak aktualizacji, nowi moderatorzy, mało nowych graczy) oraz jaką przewidujesz dalszą przyszłość twoim zdaniem dla FutbolCup?

Trochę lipa, gdyż moim zdaniem gra ma ogromny potencjał, by przyciągnąć wielu graczy, ze względu na duże podobieństwo do managerów fifowskich. Góra jak dla mnie grę traktuje jak dojną krowę, co nie jest dziwne, skoro grę podobnież dostali za uczciwą cenę, czyli W GRATISIE.
      Przyszłość gry? Raczej drobne zmiany, nie spodziewałbym się wdrożenia zbyt wielu naszych pomysłów, które rodzą się czy to n forum, czy w dyskusjach.

10. Czego byś sobie życzył gdybyś miał do spełnienia jedno życzenie ?

By człowiek człowiekowi człowiekiem był.

Gorgoń: Jak czujesz się w roli "Wielkiego Brata" futbolcup i skąd bierzesz pomysły na tytuły lig towarzyskich i nadawanie im imon graczy z serwera?

Wielkim Bratem jestem odkąd zostałem modkiem, jakoś przywykłem do tego ;p Na całe szczęście nie musiałem zbyt wiele razy interweniować na czacie gry czy discordzie, żeby postawić do pionu niektórych graczy. Co do pomysłów - nie jestem ich autorem ;p Kto płaci ten ma nazwę ligi jaką chce

HARY KEJN: Skąd bierzesz tyle siły do prowadzenia LT ?

Siła nie jest jakoś potrzebna, raczej robienie tego tak by nie było rutyną, ponieważ wszystko zlicza i sortuje mój wierny kompan Monsiuer Excel, bez którego tak sprawnie by mi to nie szło. Fakt, że trochę czasu spędziłem, żeby go stworzyć, ale teraz dzięki temu oszczędzam sporo czasu. Jeszcze można by pobawić się w jakieś makra i podlinkowanie MT z FC do niego, tak żeby wyniki same się zaczytywały, aleeeeee to może kiedyś ktoś, coś takiego ogarnie

Kameleon: Jak wpłynęła na Ciebie wiadomość o odejściu sunshaina?

Podejrzewałem, że stan suna mógł się pogorszyć, ponieważ nie odzywał się przez dłuższy okres czasu. Spodziewałem się, ale nie myślałem, że nastąpi to tak szybko. Niestety życie potoczyło się inaczej.

=

60 sekund z menadżerem - Kiełpik

1. Kim jako dziecko chciałeś zostać w przyszłości?

Chirurgiem.

2. Jakie miejsce określiłbyś, jako swoje ulubione i dlaczego?

Terespol Pomorski - rodzinną wieś, zawsze łezka w oku się kręci gdy tam przyjeżdżam.

3. W jaki sposób pozbywasz się stresu?

Albo zajmuje się sprawami wynikającymi z swoich prezesowych obowiązków w WDFC albo lubię sobie w coś pograć albo oglądam wrestling. Idzie wiosna, więc wskoczę na rower.

4. Jeżeli grasz w FutbolCup, to czy masz/miałeś coś wspólnego z piłką nożną?

Tak, pół roku w B klasie w Bydgoszczy oraz kilka(naście) lat własnej drużyny na poziomie amatorskiego orlikowego kopania.

5. Czym się zajmujesz kiedy nie grasz w FC?

Pracuję, dorabiam i patrz punkt 3.

6. Co sądzisz o aktualnej sytuacji naszej gry(brak aktualizacji, nowi moderatorzy, mało nowych graczy) oraz jaką przewidujesz dalszą przyszłość twoim zdaniem dla FutbolCup?

Nowi Moderatorzy są widoczni, widać że coś działają i robią wszystko by urozmaicić wszystkim grę w FC - bo nie da się ukryć, gra sama w sobie jest dosyć uboga. To wpływa na to, że nie ma napływu nowych graczy, a brak aktualizacji domyka to błędne koło.

7. Najciekawsza osoba poznana podczas gry na FC?

Ciężko wskazać jedną, więc powiem że jest to około 50 osób - aktualnych i byłych-zasłużonych członków WDFC.

8. Jaki jest Twój najgorszy nawyk?

Zostawianie wszystkiego na ostatni moment.

9. Twoje niezapomniane przeżycie to?

Narodziny syna.

10. Twoja ulubiona drużyna piłkarska i dlaczego?

Własna - Hen Terespol - mimo tego, że na ten moment rozwiązana. Potem stawiam oczywiście na Villarreal Club de Futbol i Futsal Świecie (1 Liga Futsalu).

Kameleon: Skąd pomysł na nazwę klubu?

W momencie kiedy postanowiłem zmienić nazwę klubu z Hen Terespol grałem akurat ostro w Fifę i karierę zawodnika, przechodziłem z argentyńskiego Talleres właśnie do Villarrealu. Stąd ta nazwa i zainteresowanie tym klubem

=

New

60 sekund z menadżerem - Dodosio

1. Jakie masz hobby?

Zdecydowanie sport: haratanie w gałę na pierwszym miejscu, potem bieganie, siatkówka, tenis stołowy, rower. Z uwagi jednak na to, że zostałem szczęśliwym tatą (synkowie mają teraz 2,5 i 4 latka) ostatnio brak mi czasu na systematyczną aktywność. Sytuacja jednak powoli się poprawia :)

2. Jak wyobrażasz sobie życie po śmierci? Czy uważasz, że ono istnieje?

Jako osoba wierząca jak najbardziej uważam że istnieje. Nie zaprzątam sobie jednak głowy wyobrażaniem sobie jak to będzie, bowiem wierzę, że jest to stan niemożliwy do wyobrażenia sobie na podstawie doznań oferowanych przez ludzkie zmysły i doświadczenia. Będzie po prostu lepiej, niż można sobie wyobrazić:)

3. Co sprawia Ci największą radość?

Obecnie najbardziej cieszę się radością najbliższych: synków, żony, rodziców, rodzeństwa. Teściowej też :)

4. Wymień trzy słowa, które najlepiej opisują Twoją osobę:

obiektywny, kreatywny, niesystematyczny (niestety)

5. Twoja przygoda z futbolcup… Pamiętasz jej początki?

Pamiętam :) Jakoś w maju 2019 r. natrafiłem na Facebooku na zajawkę na temat gry, coś mnie podkusiło (zapewne słowo "bezpłatny" :) ), kliknąłem i jestem. Jako całkowity świeżak działałem początkowo intuicyjne, przez co oczywiście popełniałem mnóstwo błędów, że wymienię chociażby trenowanie ofensywnym pomocnikom gry piłką :) Ale z czasem poczytałem FAQ, przeprowadziłem obserwacje, wyliczenia i posiadłem odpowiednią wiedzę, żeby móc od czasu do czasu rywalizować na najwyższym poziomie.

6. Co sądzisz o aktualnej sytuacji naszej gry(brak aktualizacji, nowi moderatorzy, mało nowych graczy) oraz jaką przewidujesz dalszą przyszłość twoim zdaniem dla FutbolCup?

Brak aktualizacji oceniam negatywnie. Fajnie byłoby wprowadzić parę zmian, które przybliżyłby niektóre specyficzne realia gry do realiów rzeczywistych. Nowi moderatorzy na plus, rzuca się w oczy ich aktywność. Bez intensywniejszej promocji i uatrakcyjnienia gry obawiam się że może nas być z czasem coraz mniej, co może spowodować efekt domina i masowy odpływ graczy.

7. Jakie to uczucie być numerem jeden w rankingu ELO?

Za każdym razem inne :) W grudniu 2021 przez jeden dzień byłem numerem jeden w rankingu i wtedy była ogromna radość z osiągnięcia, którego wtedy nie spodziewałem się dokonać. Obecne liderowanie przewidywałem od dawna, zdając sobie sprawę z siły drużyny, którą złożyłem z juniorów latem 2021 r. Jest to więc stan, którego się spodziewałem, miłe uczucie, ale jednak przyjęte z większym spokojem. Tak po prostu miało być :)

8. W wolniej chwili lubię..

Być aktywny fizycznie, ale także słuchać muzyki lub czytać. Szkoda tylko, że tych wolnych chwil jest póki co niewiele.

9. Jaki mecz piłkarski chciałbyś zobaczyć na żywo?

Najbardziej finał mistrzostw świata z udziałem reprezentacji Polski. Moglibyśmy wtedy nawet przegrać, jakoś bym przebolał :)

10.Jaka jest Twoja pierwsza myśl po przebudzeniu?

Na szczęście nie taka, jak głównego bohatera "Dnia Świra" :) Najczęściej porządkuję sobie w głowie najważniejsze sprawy do załatwienia w danym dniu. A czasem myślę sobie, jak to fajnie byłoby pospać jeszcze z pół godziny, zamiast wychodzić z psem, który nie ma dla mnie litości i im gorszą mamy pogodę, tym dłużej chce spacerować :)

kameleon&michalisk: Skąd pomysł na nazwę klubu oraz jego herb?

Herb:
      Za czasów licealnych próbowałem rysować komiksy. A raczej przelewałem na papier krótkie zabawne historie. Jak widać, ubogie pod względem grafiki, ale nie to było ich główną siłą:) Obrazek, który widnieje jako mój herb, to, w zależności od historii, była albo głowa chłopca, albo żółwia. W moich komiksach ten chłopiec, lub żółw, odgrywały mnie. Można więc powiedzieć, że ten obrazek,to autoportret:) Po utworzeniu drużyny żaden inny emblemat nie przyszedł mi więc do głowy jako godniejszy i bardziej pasujący do drużyny, która jest tylko i wyłącznie moja :) Pomimo ubogiej formy mój herb co roku nominowany jest na gali Futbolcup, więc coś w nim jest :)

Nazwa:
      Założyłem drużynę w maju 2019 r. Było to miesiąc po urodzeniu się mojego pierwszego syna, któremu nadaliśmy imię Grzegorz. A zwracaliśmy się do Niego właśnie per "Grzegorzko". W tamtym czasie, mając umysł totalnie opanowany przez Grzegorzka, nie mogłem nadać innej nazwy drużynie. Z początkiem 2024 roku moja drużyna zmieni nazwę. Nie dla tego, żebym przestał uwielbiać mego synka, nie nie :) Jest inny powód, który opiszę w swoim czasie w gazetce klubowej.

=