Merhaba arkadaşlar,
Ben 4 farklı diziliş kaydettim. Her maçta maçına göre kaydettiğim bu dizilişleri kullanmak istiyorum ama her maçta hep ilk dizilişle maça çıkıyor takım. Kaydettiğim diğer dizilişlerle maça çıkmayı nasıl sağlayabilirim ?
Kaydettiğiniz dizilişlerin alt tarafında 5 ayrı seçenek mevcuttur.Sırası ile Bu dizilişi bütün oyun türleri için seç/Lig maçları için kullan/Turnuva maçları için kullan/Hazırlık maçları için kullan/Similasyon maçları için kullan.Sizin ilk kaydettiğiniz dizilişte <<Bu dizilişi bütün oyun türleri için seç>> seçeneği işaretli olduğu için her maça aynı dizilişle çıkar takımınız.Her dizilşin altındaki yazdığım 5 seçenekten hangisini işaretlerseniz takımınız o maça o dizilişle çıkacaktır.Örneğin 1,diziliş için Lig maçı için kullan seçeneğini 2,diziliş içnde hazırlık maçı için kullan seçeneğini seçerseniz takımınız lig maçına 1,dizilişle,hazırlık maçına ise 2.dizilişle çıkacaktır.
Olmuyor. Dediğini yapabilmek için premium üyelik istiyor
sadece maçtan önce gelip hangisini kullanmak istiyorsan en soldakine tıklayıp seçebilirsin premiumsuz başka türlü olmuyor maalesef