Typeromania aktualizacja zwyciezcow
-
-
Kolego Robin Lipski "Typermania" prowadzona jest przez support i to oni tylko maja dostęp do wyników poszczególnych kolejek.
My je tylko możemy opublikować na forum jak dostaniemy je z supportu. Z tego co mi wiadomo po udanej aktualizacji na niemieckim serwerze udali się na zasłużone urlopy. Wyniki mają być w przyszłym tygodniu.
A tak na marginesie to nie wiesz ile masz punktów i które miejsce zajmujesz? -
Kolego "michalisk' wszystko wiem ile mam punktów(tylko Cracovia - Piast nie policzony, lub źle policzony). Chodzi mi o post "Zwycięzcy" i jeśli ktoś (XViv)ofiarował się wstawiać tu zwycięzców poszczególnych kolejek za które są cr. to powinien to robic, a jeśli olewa temat to powinien przekazać pałeczkę komuś innemu. Pozdrawiam
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „Robin Lipski“ ()
-
Robin Lipski schrieb:
Chodzi mi o post "Zwycięzcy" i jeśli ktoś (XViv)ofiarował się wstawiać tu zwycięzców poszczególnych kolejek za które są cr. to powinien to robic, a jeśli olewa temat to powinien przekazać pałeczkę komuś innemu.
Potrafisz czytać kolego Robin Lipski ze zrozumieniem?
Typermanię prowadzi support.
My wyniki otrzymujemy od nich. Na dzień dzisiejszy nie mamy wyników. Jak tylko się pokażą czyli jak pisałem a Ty przeczytałeś będą w przyszłym tygodniu. Wtedy ktoś z moderatorów opublikuje je na forum.
Pozdrawiam serdecznie -
-
-
-
-
Ja wiem ,że kolega Robin Lipski aktualnie prowadzi w typermanii i chciałby jakoś przekazać wszystkim jaki to on nie jest fajny. Ale z tego co pamiętam z poprzedniej edycji wyniki były podawane właśnie po 5 kolejnych seriach gier.
Tak więc proszę o cierpliwość.
Proszę pisać na support skargę ,że działają opieszale i nie ma wyników z poprzednich kolejek. -
-
-
Robin Lipski schrieb:
Kolego Michalisk ja nie z tych co donoszą. Zbroje się w cierpliwość i czekam. Nie jestem chwalipieta, bo jak to w życiu i w typowaniu raz na wozie, raz pod wozem:-)Ps. Kiedyś w 1 sezonie jakoś lepiej to szło.
Kiedyś to i gra była w lepszym stanie, czy czegoś to dowodzi? Być może.
Prezes michallisk już kilka razy zaznaczył, że na wyniki czekamy od supportu. Nie będę na oficjalnym forum playzo pisał co na ten temat myślę, natomiast nie jest trudno zrozumieć, że wpływ na to mamy zerowy.
Wyniki już się pojawiły, uprzedzę ciekawość - są tam kolejki 1 i 5, bo takie otrzymaliśmy. Coś jeszcze do dodania? Że niby dużo czasu było, a że my nic nie robimy?
Reszta kolejek pojawi się jak zostaną rozegrane zaległe mecze, z tego co mi wiadomo w 3 kolejce takowych nie było, a mimo to jej nie otrzymaliśmy. To i powyższe chyba ostatecznie podsumowuje jaki mamy wpływ na to czy i jakie wyniki się pojawiają. Więc myślę, że warto się zastanowić zanim się zminusuje wszystkie posty z wynikami (posty, których już nie widać), będąc przekonanym, że ma się rację.
Pozdrawiam -
-
Jaki byłby cel mojej obecności wcześniej, skoro - podkreślę po raz kolejny - nie dostaliśmy od supportu nic co można przekazać?
A zwłoka wynika z pracy supportu Będę to powtarzał jak mantrę dopóki wszyscy nie zrozumiecie. Chyba, że myślisz, że na złość Tobie i wszystkim ot tak sobie ominąłem 3 kolejki. -
-
-
-
Znów wpisano błędne wyniki z 19 kolejki Widzew-Pogon i ŁKS-Ruch. Proszę o poprawę wynikow?
Ps. 08.02.24 Ale widzę że to wołanie na pustyni, nikt nie widzi, nikt nie słyszy:-(Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „Robin Lipski“ ()
-
-
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Benutzer online 1
1 Besucher