Witam
Pomysłem moim jest kadra.
Skoro dostaliśmy możliwość dwóch dodatkowych juniorów, to może pomyśleć o rozszerzeniu kadry o te 2 a nawet 3 miejsca ?
Niestety, ale na polskim serwerze jest dosyć spory problem z zawodnikami a wręcz ich brak w związku z tym, że większość ekip ma 2 składy i jedynie 3 miejsca pozostają dla juniorów.
Proszę o wyrażenie waszego zdania.
-
-
Optymalnie by było zwiększyć kadrę o 4 miejsca z możliwością trenowania. Daje to dwie jedenastki plus siedmiu juniorów
-
W pełni się zgadzam, jestem za tym pomysłem
-
Pomysł bardzo dobry, ale jest pytanie co on da jak np. Ja od 3 miesięcy dostaję samych juniorów o sile 30 i wieku 18 lat i to przeważnie przed zmianą wieku, a po zmianie wieku nie ma nawet takich juniorów...
W moim przypadku mam już tylko jednego juniora, który kończy wiek juniorski 19.02, mam dwa wolne miejsca, ale co z tego jak tych juniorów poprostu nie dostaję. -
No coś w tym jest. Ja dobrego juniora dostaje raz na 7,8 miesięcy. Reszta tak jak napisałeś. 30 18 max . A jak już wpadnie 16 latek to max 40
-
Obecnie te 16 40 to już jest dobry zawodnik
-
Obecnie te 16 40 to już jest dobry zawodnik
ja o takim marzę od gwiazdki w 2023 roku
-
Każdy nowy pomysł jest warty uwagi oraz szerszej dyskusji, ale wszyscy pewnie wiemy z doświadczenia, że tylko na pomysłach się kończy, bo jeśli coś nowego ma u nas wejść to w w pierwszej kolejności to musi się pojawić na DE..
Co do pomysłu to jestem za, kadra powinna być powiększona o dodatkowe miejsca, a jeszcze co do juniorów to też powinien zostać zwiększony jakiś % nie samej mocniejszej siły ogólnej, czy też wieku, ale sama ich częstotliwość pojawiania się powinna urosnąć w górę -
A dlaczego dają 30Q? Dlatego aby, ruch w biznesie byl wiekszy i szybciej szly kredyty.
-
Według mnie zawodnicy wyszukani przez skauta również nic nie wnoszą do gry ale pewnie to pewnie dyskusja na nowy temat