Witam,czy w grze będzie dostępny chat lub jakikolwiek oficjalny kanał IRC??
Szukam i szukam i znaleźć nie mogę...no chyba że na smartfony nie działa.
Grafika - dzelen
Witam,
na chwile obecną jedynie dostępną formą czatu jest ten na stronie głównej Futbolcup.pl zaraz po zalogowaniu. Znajduję się po lewej stronie, a można go uaktywnić klikając w chmurkę. Na chwilę obecną Administracja Playzo nie przewiduje odrębnego czatu w formie IRC.
Pozdrawiam Team Futbolcup
Dodatkowo dodam ze chat, ktory jest obecnie w grze nie jest dostepny na smartfonie próbowałem na różne sposoby żeby zobaczyc czy bedzie dzialac. Niestety po poprostu go nie widac w grze.
istniał kiedys kanał IRC, baaaaa istnieje teraz, poniżej masz instrukcję jak się tam dostać. Mam nadzieję, że okaże się pomocna.
Gdybys miał jakiekolwiek problemy pisz smiało PW tu czy w grze, a przeslę Ci linka.
Dane moje: woooojtaaaas/ Kolonia City
Tymczasem zamieszczam wspomnianą instrukcję:
Od razu zaznaczam - REGULAMINU FORUM nie złamałem - linku nie zamiesciłem, ponieważ jak podaje wikipedia link to inaczej hiperłącze – element ułatwiający przemieszczanie się pomiędzy stronami, czyli odsyłacz do innej strony. Powyżej mamy screen, który jest dozwolony - nie ma na nim tresci obraźliwych, rasistowskich itd. itp.
Mam nadzieję, że Moderatorzy Forum wezmą powyższe pod uwagę.
Dziękuję i pozdrawiam,
______ woooojtaaaas, regulamin został zaaktualizowany.
Z tego powodu udzialem CI tylko ostrzeżenia i proszę na przyszłość o nie zamieszczania linków, zdjęc do innych obcych serwisów.
Ze względu na duże zainteresowanie rozważymy wraz z Administracją dodanie kanału IRC tutaj na forum. Proszę o cierpliwość
Temat zamykam.
Pozdrawiam Team FutbolCup dzelen
" (6) Użytkownik zobowiązuje się wypełniać wskazówki i zalecenia
operatora, jego współpracowników, administratorów, moderatorów i
pracowników technicznych. W szczególności dotyczy to instrukcji
administratorów i moderatorów ewentualnie przynależącego do serwisu
forum.
Pragniemy zwrócić uwagę, że zamieszczanie wszelkiego rodzaju obcych linków*,
ściągnij-linków oraz tzw. reflinków (linków reklamowych) nie
dotyczących gry Futbolcup zabronione jest zarówno w Waszych postach, sygnaturach
lub zdjęciach/screenach przesłanych na forum. "
Dieser Beitrag wurde bereits 6 mal editiert, zuletzt von „dzelen“ ()