Uzun süredir sürdürdüğümüz ekonomik küçülme ve alt yapıya dönüş meyvelerine vermeye başladı ve güçlü kadro kurma zamanı geldi. Eski günlere dönme adına yeni oyuncular arıyorum.
19-20 yaşlarında
Dd-Di 350+
Od 360+
Ol-Or 350+
Oh-Fo 340+
Olan oyuncularınızi satmayı düşünürseniz konuşalım
Önceliğim Oh ve Dd'dır ![]()
beklerlerr genç oyuncular arıyor
-
-
345 ol 19 var
-
345 ol 19 var
Ne kadar düşünüyorsun -
70m düşünüyorum
-
Bu piyasa niye böyle ya

-
sende hem iyi olsun diyon hem ucuz olsun diyon

-
Ben ucuz olsun demiyorum değeri olsun diyorum 70m nedir
yanlış anlama isyanım sadece sana değil herkese. Fiyatlar böyle olunca ben de yüksek istemek zorunda kalıyorum. -
sende haklısın tabi ama bu fiyatlar pahalı değil piyasa çok yüksek diye diye transfer pazarını durdurduk resmen. bütün serverlere bakın almanya hollanda vs hepsinde 300-400m ye kadar oyuncu satışı var
-
Şu an oyunu oynayanların büyük kısmı eski oyuncu ve geçmişte bu oyuncular 35-40 civarıydı bu yüzden yüksek diyoruz. Pazarın durma sebebi bu 2 oyuncu alabilecekken o parayla 1 oyuncu alınıyor artık
-
Reisler piyasayı yukseltende düşürende bizleriz
-
herkesin asistanları yeni 10 level oldu kiminin olmadı bu oyunculardan piyasada şuan az olduğu için biraz pahalı. 2 ay sonra yeni çıkan gençler hep iyi olcak ozaman 30-35 e düşcek zaten bunlar otomatikman
-
Doğru ustam benim asistanlar bile daha 8 üç sezona anca 10 olur oyuncu gelişimi de o zaman daha iyi olur şuan bende fiyatlardan dolayı oyuncu alıp satamıyorum
-
Bakalım ne olacak