Takım Logo'su 15. Oktober 2018, 14:30 Kulübümün İsmi : RCD Besiktas bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
20. Oktober 2018, 23:36 racyman schrieb: Kulübümün İsmi : RCD Besiktas bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Derby 05 var başlıkta açmıştı ona başvur istersen bana harika bir logo yaptı Good Things Take Time
7. Januar 2019, 13:01 Logo yapıldı mı Arkadaşım sana? yardımcı olabilirim. TAKIM ADI: Heisenberg Menajer : irfan35
7. Januar 2019, 21:10 DİĞER SEÇENEKLER AŞAĞIDAKİ LİNKLERDE DİLEDİĞİNİ KULLAN DOSTUM, UMARIM BEĞENİRSİN. i.hizliresim.com/mMLgqV.png i.hizliresim.com/5aVERq.png i.hizliresim.com/y64Jna.png i.hizliresim.com/pbPMYL.png i.hizliresim.com/EmJWzn.png i.hizliresim.com/Ll38Y1.png i.hizliresim.com/0RDW49.png i.hizliresim.com/YQb8vl.png TAKIM ADI: Heisenberg Menajer : irfan35
7. Januar 2019, 21:23 eline sağlık çok güzel olmuş ancak turuncu rengi fazla kırmızı olmuş sanki normal turuncu olacaktı ama yinedw teşekkür ederim Futbolcup TR Admin
7. Januar 2019, 21:39 Oguzhan Ozen schrieb: eline sağlık çok güzel olmuş ancak turuncu rengi fazla kırmızı olmuş sanki normal turuncu olacaktı ama yinedw teşekkür ederim EN BEĞENDİĞİN LOGONUN LİNKİNİ AT. DÜZELTEYİM HADİ 1 HAFTA TOPLANTILAR VAR FIRSAT BULAMAM TAKIM ADI: Heisenberg Menajer : irfan35
7. Januar 2019, 21:54 Oguzhan Ozen schrieb: eline sağlık çok güzel olmuş ancak turuncu rengi fazla kırmızı olmuş sanki normal turuncu olacaktı ama yinedw teşekkür ederim UMARIM BUNLAR RENK OLARAK UYMUŞTUR. i.hizliresim.com/JZ28bY.png i.hizliresim.com/v64AWv.png i.hizliresim.com/oX7qRb.png TAKIM ADI: Heisenberg Menajer : irfan35
7. Januar 2019, 22:30 Evet renkler şuan iyi DM den nasıl birşey istediğimi yazdım zaten Futbolcup TR Admin
logo 16. Februar 2019, 22:47 KUTLU schrieb: DİĞER SEÇENEKLER AŞAĞIDAKİ LİNKLERDE DİLEDİĞİNİ KULLAN DOSTUM, UMARIM BEĞENİRSİN. i.hizliresim.com/mMLgqV.png i.hizliresim.com/5aVERq.png i.hizliresim.com/y64Jna.png i.hizliresim.com/pbPMYL.png i.hizliresim.com/EmJWzn.png i.hizliresim.com/Ll38Y1.png i.hizliresim.com/0RDW49.png i.hizliresim.com/YQb8vl.png slm logo yapabilirmisin... melekmete 1903 renk kırmızı siyah-beyaz ay yıldız ve kartal olabilir mi tşk ederim