Angepinnt Kulüp Logosu Onaylanmayanlar
-
-
-
-
-
-
-
BCGL schrieb:
Ne yani orjinal logo koyamıyacaz mı ne kadar saçma ya
maalesef hocam gerçek kulüplerden telif geliyormuş. -
Gerçek kulüplerden nasıl telif geliyormuş? Bizim kulüpler de geri zekalı yani, isim hakkını kullandığımız için telif istemiyorlar da logo kullanıldığı için mi telif istiyorlar? Çok ilginç, bu oyun ve buna benzer pek çok oyun var web tabanlı, yıllar içerisinde web tabanlı pek çok oyun kendini geliştirdi, yenilikler kattı, VAR Sistemi benzeri bir sistem getirmeye hazırlanan futbol menajerlik oyunu biliyorum, hepsi gerçek kulüp logo, isim ve renklerini kullanıyorlar hatta gerçek futbolcu isimlerini bile kullananlar var, hiç birinden telif istenmiyor ama buradan mı isteniyor? Şaka gibi vallahi, şakadan çok adamı salak yerine koyan bir zihniyet ve anlayış var.
Bunlar da oyun yapmışlar ve 20 yıldır bu oyun revaçta, bunlara niye telif diye gelinmiyor acaba merak ettim, soracağım oyun yöneticilerine sizden telif niye istenmiyor diye.
Örnek:
i.hizliresim.com/Q2kzYy.png
i.hizliresim.com/LDJRgZ.png
i.hizliresim.com/vP0N84.png
i.hizliresim.com/VDZzXv.png
Kulüp Logosu değil sadece kulüp ismi de telif hakkı çalmaya girer, şu durumda oyunu şikayet etsem kaç tane kulübün ismini değiştirmeye zorunlu olursunuz? Olay sadece logo değil, isim hakkının da izinsiz kullanılmasını kapsaması gerekir şekilde olmalıyken neden logolar bu kadar takıntı hale gelmiş durumda, bu kadar ürkek yaklaşıma sebep olan şey nedir yani? Geçin bu basit şeyleri Allah aşkına, dünyada kaç tane futbol kulübü var hangi birinin logosunu takip ediyorlar? Bu oyunda yarın yüklerim adını sanını duymadığınız Faroe Adalarından 3. Lig takımının logosunu, kalkar onaylarsınız sonra ayıklarsınız pirincin taşını. Bu çok saçma ve uydurma bir bahane, daha elle tutulur bahaneleri kural olarak önümüze koyunuz lütfen."give me a pen then I will sign" -
GameOver schrieb:
Gerçek kulüplerden nasıl telif geliyormuş? Bizim kulüpler de geri zekalı yani, isim hakkını kullandığımız için telif istemiyorlar da logo kullanıldığı için mi telif istiyorlar? Çok ilginç, bu oyun ve buna benzer pek çok oyun var web tabanlı, yıllar içerisinde web tabanlı pek çok oyun kendini geliştirdi, yenilikler kattı, VAR Sistemi benzeri bir sistem getirmeye hazırlanan futbol menajerlik oyunu biliyorum, hepsi gerçek kulüp logo, isim ve renklerini kullanıyorlar hatta gerçek futbolcu isimlerini bile kullananlar var, hiç birinden telif istenmiyor ama buradan mı isteniyor? Şaka gibi vallahi, şakadan çok adamı salak yerine koyan bir zihniyet ve anlayış var.
Bunlar da oyun yapmışlar ve 20 yıldır bu oyun revaçta, bunlara niye telif diye gelinmiyor acaba merak ettim, soracağım oyun yöneticilerine sizden telif niye istenmiyor diye.
Örnek:
i.hizliresim.com/Q2kzYy.png
i.hizliresim.com/LDJRgZ.png
i.hizliresim.com/vP0N84.png
i.hizliresim.com/VDZzXv.png
Kulüp Logosu değil sadece kulüp ismi de telif hakkı çalmaya girer, şu durumda oyunu şikayet etsem kaç tane kulübün ismini değiştirmeye zorunlu olursunuz? Olay sadece logo değil, isim hakkının da izinsiz kullanılmasını kapsaması gerekir şekilde olmalıyken neden logolar bu kadar takıntı hale gelmiş durumda, bu kadar ürkek yaklaşıma sebep olan şey nedir yani? Geçin bu basit şeyleri Allah aşkına, dünyada kaç tane futbol kulübü var hangi birinin logosunu takip ediyorlar? Bu oyunda yarın yüklerim adını sanını duymadığınız Faroe Adalarından 3. Lig takımının logosunu, kalkar onaylarsınız sonra ayıklarsınız pirincin taşını. Bu çok saçma ve uydurma bir bahane, daha elle tutulur bahaneleri kural olarak önümüze koyunuz lütfen.
Onu da git Alman serverin da sor bir zahmet benim sorunum değil. Ben aldığım bilgiyi ilettim benden çıktı. Napıyım yani telif geliyor dediler diye döveyim mi. Ayrıca bu zaten benim zamanımda değil BUTTON zamanında söylenen bir şeydi. Git onlardan bilgi al daha sağlıklı bilgi alırsın. -
-
-
-
AkinUzgul schrieb:
Hâlâ onay bekliyorum
Merhaba @AkinUzgul ,
Başka bir logo yüklemeyi dener misiniz? Eğer aynı şekilde silinirse sorunu Alman heyetine ileteceğim. -
Marques schrieb:
AkinUzgul schrieb:
Hâlâ onay bekliyorum
Merhaba @AkinUzgul ,
Başka bir logo yüklemeyi dener misiniz? Eğer aynı şekilde silinirse sorunu Alman heyetine ileteceğim.
2 gün önce yükledim bu sefer silinmiyor ama onaylanmiyor da onay bekliyorum -
-
Marques schrieb:
Tarayıcınızın geçmişini silip bakmayı denediniz mi ?
Hayir ama farkli tarayicilardan denedim. -
-
-
-
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-