2007 FORUM FUTBOLCUP
-
-
-
Marques schrieb:
Benim abi neden şüpheye düştün
senin önceden başka bir nick daha vardı sanki ondan emin olamadım Halletmişsin üyelik işlemi -
pharmasy1903 schrieb:
Marques schrieb:
Benim abi neden şüpheye düştün
senin önceden başka bir nick daha vardı sanki ondan emin olamadım Halletmişsin üyelik işlemi
evet 10 yol önce Gemliklee Batu ydu. Çocukluk aklıyla öyle bir isim koymuşum ama göreve gelmeden önce bunu açmıştım hee valla bilgisayardan girince hallettim abi zor oldu ama nerde o eski forum -
Madem herkes burda şunu okumadan olmaz
m.yansiklopedi.org/wiki/Futbolcupİnstagram adresim
Takım Adı: Aytemiz Alanyaspor
Eski Nick: mehfat23
Eski Takım Adı: ►GSFB SPOR◄
Oyunun en çok aboneli gazetesi için tıkla.
-
-
Akif schrieb:
m.yansiklopedi.org/wiki/Futbolcup
Ben bu filistin olayını hatırlıyorum ben de eskilerdenim o zaman ya :P -
GoldenPreby schrieb:
Akif schrieb:
m.yansiklopedi.org/wiki/Futbolcup
Ben bu filistin olayını hatırlıyorum ben de eskilerdenim o zaman ya :P
2012 falandi heralde o ya ben de hatırlıyorum çok eski sayılmaz. Alttakiler sonradan eklenmiş önceki yazılanlar baya eskiİnstagram adresim
Takım Adı: Aytemiz Alanyaspor
Eski Nick: mehfat23
Eski Takım Adı: ►GSFB SPOR◄
Oyunun en çok aboneli gazetesi için tıkla.
-
-
Kızıltan schrieb:
2010 yılı başında oyuna başladığımda okumuştum bunları.Dediğiniz gibi alttakiler yeni eklenmiş.Filistin olayını bende biliyorum çünkü.Ama eskiden okuduklarımda daha fazlaydı diye hatırlıyorum.Sanki bir kısmı eksik gibime geldi.Yinede yine okumak eski anıları canlandırdı.Paylaşım için teşekkürler.
Arkadaşlar full bana çalışmışlar -
-
Şevket schrieb:
Filistin'i hatırlayamadım ama remezen kahramandır
Profil fotoğrafında caliou resmî vardı şu kel olan çocuk çizgi filmi
röportaj yapmışlardı onla forumda çok gülmüştüm -
-
Marques schrieb:
Şevket schrieb:
Filistin'i hatırlayamadım ama remezen kahramandır
Profil fotoğrafında caliou resmî vardı şu kel olan çocuk çizgi filmi
röportaj yapmışlardı onla forumda çok gülmüştüm
Doğrudur ben fark etmemişim röportajı -
sinan15 schrieb:
Bütün günümüz remezenin multilerini banlamakla geliyordu, birde kim banlarsa onun adına küfürlü nick açıp dururdu. Bizde nasıl bu kadar nick aldığına akıl sır erdiremiyorduk. Moderatör odasındaki konuşmalar hep onun üzerineydi
Aynen , banlananlar listesinde de hep onun hesapları vardı , onun yüzünden 400 500 sayfalık banlanan listesi olmuştu -
-
-
Yanılmıyorsam oyuna 2009 yılında başlamıştım. Pazar United diye bir takımım vardı, lig düşüp atlardım sürekli. Bir aralar Şevket abinin takımına ortak olmuştum. Yanlış hatırlamıyorsam forumdaki nicki sevket_03'dü. Adem abiyle de bir aralar çok muhabbet ederdik. Hatırlar mı bilmiyorum ama beni bi bilardo oyununa alıştırmıştı, sürekli bilardo oynardık onunla. Billards mıydı neydi adı. Her neyse... Forumda birçok arkadaşlık kurmuştuk.
Şevket abi, Tark67, KeNaN, Nazif abi vardı(Almanya'da yaşıyordu sanırım), Serkan, Uğur, Bogo(logo yapardı sürekli), Quaresmanol(Metin'di sanırım adı, bir ara çok muhabbet ederdik.) ICEMAN, tahhsin18 vardı sürekli birinciydi takımı... Daha aklıma gelen, gelmeyen bir sürü kişi var. -
-
mrtcrlu schrieb:
Yanılmıyorsam oyuna 2009 yılında başlamıştım. Pazar United diye bir takımım vardı, lig düşüp atlardım sürekli. Bir aralar Şevket abinin takımına ortak olmuştum. Yanlış hatırlamıyorsam forumdaki nicki sevket_03'dü. Adem abiyle de bir aralar çok muhabbet ederdik. Hatırlar mı bilmiyorum ama beni bi bilardo oyununa alıştırmıştı, sürekli bilardo oynardık onunla. Billards mıydı neydi adı. Her neyse... Forumda birçok arkadaşlık kurmuştuk.
Şevket abi, Tark67, KeNaN, Nazif abi vardı(Almanya'da yaşıyordu sanırım), Serkan, Uğur, Bogo(logo yapardı sürekli), Quaresmanol(Metin'di sanırım adı, bir ara çok muhabbet ederdik.) ICEMAN, tahhsin18 vardı sürekli birinciydi takımı... Daha aklıma gelen, gelmeyen bir sürü kişi var.
nazif abın burda ama hatirlayamadı senı yaşliligima ver artık
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-