2007 FORUM FUTBOLCUP
-
-
bandırmagücü schrieb:
Takım: bandırmagücü
Menajer: eralp753
Kuruluş: 07.09.2007 de. Halen devam Futbolcup artık bir hayat felsefesidir bizim için. Oyunu oynayan en eski takımımdır bu arada. Saygılar.
Selam hocam , hoşgeldin.
Biraz iş başvurusu için hazırlanmış CV'ye benzettim -
MarqueS schrieb:
bandırmagücü schrieb:
Kuruluş: 07.09.2007 de. Halen devam Futbolcup artık bir hayat felsefesidir bizim için. Oyunu oynayan en eski takımımdır bu arada. Saygılar.
Selam hocam , hoşgeldin.
Biraz iş başvurusu için hazırlanmış CV'ye benzettim
Nereye çekersen. -
bandırmagücü schrieb:
hocam benden birgün önce kurulmuşsunuz ama aktifler içerisinde en eski takım emirin takım 1.fc kayseri 29.08 kuruluşu daha eskisi varsa da ben bilmiyorum.
takım adım Werder veremem f.c aynı ligdeyiz -
DeLiCe yi unutmuşsunuz
Lord MAmacı Ozan ı da unutmuşsunuz bu arada.Nevzat,Ozan,Davut Abi(Yeniköyspor) ve ben bu oyun için gerçekten çok emek verdik zamanında. -
-
faysal38 schrieb:
Menajer: faysal38
Kuruluş: 29.08.2007 de
Memleketi: Kayseri
Vaybe =)) 1.FC erciyesspor ismini koymuştum ilk olarak, o yıllar Erciyesspor Türkiye Kupası'nda final oynamış ve lig düşmesine rağmen UEFA Avrupa Ligi'ne gitmişti :=) oradan esinlenmiştim.
Hazırlık maçımı kabul edermisin dostum -
-
Baya eskisiniz reisler emektarsiniz eskiler olunca bu oyunun keyfi başka oluyor
-
DeLiCe schrieb:
DeLiCe yi unutmuşsunuz
Lord MAmacı Ozan ı da unutmuşsunuz bu arada.Nevzat,Ozan,Davut Abi(Yeniköyspor) ve ben bu oyun için gerçekten çok emek verdik zamanında.
vay lord mamaci gerçekten unutmuşuz sen yazınca hatırladım ozan abiyle az sabahlamadık pazardan sözleşmesi biten bedava adam alacaz diye abi .d İletişimin var mı onunla tam bir emektar -
Yeniköyü hatırlıyorum baya iyiydi aklımda kalmış rakip tanımıyordu
-
sinan15 schrieb:
DeLiCe schrieb:
DeLiCe yi unutmuşsunuz
Lord MAmacı Ozan ı da unutmuşsunuz bu arada.Nevzat,Ozan,Davut Abi(Yeniköyspor) ve ben bu oyun için gerçekten çok emek verdik zamanında.
vay lord mamaci gerçekten unutmuşuz sen yazınca hatırladım ozan abiyle az sabahlamadık pazardan sözleşmesi biten bedava adam alacaz diye abi .d İletişimin var mı onunla tam bir emektar
Sozlesmesi biten oyuncu alacagiz dedigin olayi biz yeni versiyon oyunculari icin biraz aciklar misin? Eski versiyonda sozlesmesi biten oyuncu pazara mi dusuyordu? -
Criyessei schrieb:
sinan15 schrieb:
DeLiCe schrieb:
DeLiCe yi unutmuşsunuz
vay lord mamaci gerçekten unutmuşuz sen yazınca hatırladım ozan abiyle az sabahlamadık pazardan sözleşmesi biten bedava adam alacaz diye abi .d İletişimin var mı onunla tam bir emektar
Sozlesmesi biten oyuncu alacagiz dedigin olayi biz yeni versiyon oyunculari icin biraz aciklar misin? Eski versiyonda sozlesmesi biten oyuncu pazara mi dusuyordu?
aynen öyle eskiden pazardan bedavaya oyuncu alabiliyorduk onlarda işte sözleşmesi biten adamlardı sabah 4 gibi server guncellenirdi ve o zaman pazarda bonservissiz adamlar olurdu kendileri ile anlasip takima katardik herkes onları kapmaya çalışırdı -
-
Criyessei schrieb:
Vay be, baya ilgincmis. Acaba neden kaldirildi bu ozellik.
Piyasayı öldürdüğü için olabilir mi ? -
Marques schrieb:
Criyessei schrieb:
Vay be, baya ilgincmis. Acaba neden kaldirildi bu ozellik.
Piyasayı öldürdüğü için olabilir mi ?
Neden olmasin? Ama simdiki duzen garip. Sozlesme imzalanmayan oyuncu futbolu birakmis gibi oluyor -
Ama pazarın öyle olması oyuna ayrı bir heyecan katıyormuş
-
MustiSRSY schrieb:
Ama pazarın öyle olması oyuna ayrı bir heyecan katıyormuş
aynen öyle. Düşün sabah 4 de şuan oyunu oynayan kişi sayısının 2 katı aktif oluyordu bide o zaman oyun görsel olarak bile çok dandikti, ona rağmen yani -
-
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Benutzer online 3
3 Besucher
-