-
-
-
-
Rezerve 1
-
Rezerve 2
-
SEN FARKETMESENDE ARKAPLANDA ALMAN ADMİNLE GÖRÜŞMELERİMİZ OLDU SENİN SCRİPT HAKKINDA.
-
-
Kusura bakma fark edemedim çünkü herhangi bir geri dönüş yapmadın. Peki alman admin ne diyor? Yasak mı ? Değil mi? Yasak olsa kendi serverlerinde kullanılmasına müsade etmezlerdi zaten.
the only allowed script are the tool from Tom from the german team
-
-
the only allowed script are the tool from Tom from the german team
Criyessei wrote the tools, taking ideas and a few tools from me.
There is only one tool and it is allowed.
No matter in which forum you see it
-
-
scriptte neden 3 farklı antrenman programı var?
-
scriptte neden 3 farklı antrenman programı var?
Biz onun güncellemesini yaptık , sayıyı 1’e düşürdük. Sizde hala 3 mü ?
-
-
anladım, cevaplar için teşekkürler. uygulama yararlı ama tabi zaman ayırma konusunda haklısınız. bu işleri karşılıksız yapmak zor.
-
Tomun dediğini çevirseydiniz bari ne diyor :)))
-
Otomatik Antrenman ( Antrenman Sayfası ) [İNAKTİF]En sevdiğim özelliklerden birisidir. Antrenman gruplarına bir yeteneği ekleyin ve eğer otomatik seçeneği aktifse sayfaya girdiğinizde otomatikman antrenmanları kontrol etsin ve eklesin.
Futbolcu Durumları ( Kadro Sayfası ) [İNAKTİF]
Premiumdaki özellikten biridir. Oyuncu; genç mi,ilk 11 de mi,satılık mı sorularına cevap veriyor.Simülasyon Gönderme ( Simülasyon Sayfası ) [İNAKTİF]Oyundaki çevrim içi ve similasyonda görünümünü kapatmamış kulüplere teker teker en hızlı şekilde similasyon isteği gönderir.
Kadro Kapasitesi Durumu ( Kadro Sayfası ) [İNAKTİF]Kadronuz hakkında size ipucu verecek olan bu özellik ; yanlış bir hesaplama sonucu yada farklı bir nedenden dolayı kadro taşmasından gidecek olan futbolcuları engelleyecek fikirleri size sunacaktır.
bu özellikleri okuduğumda beğenmiştim açıkçası, neden inaktif oldu acaba ?