TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
-
-
emdeys schrieb:
A czy po typerku też się dostanie konto premium lub jakieś cr? Przyda się a z tego co widzę to mam farta do obstawiania
Niestety nie dostałem zgody na nagrody CR bo również była taka propozycja od kilku sponsorów.
-
GL7 schrieb:
Pamiętajcie że nie musicie rezygnować z Typerka G-8 na rzecz Typeromanii :)
Oczywiście że nie! W żaden sposób nie kolidujemy ze sobą a tu i tu do wygrania ciekawe nagrody.
Spory zastrzyk gotówki na sam początek kariery na FutbolCup oraz przydatna gotówka dla bardziej doświadczonych Menadżerów.
emdeys schrieb:
A czy po typerku też się dostanie konto premium lub jakieś cr? Przyda się a z tego co widzę to mam farta do obstawiania
Wita emdeys, zapraszam do Tuperomanii po CR'ki.
Co tydzień możliwość wygrania kona premium ! (KLIK) -
-
-
-
Moim zdaniem nie ma sensu typowania meczy z 2 ligi, od liklu kolejek to co sie tam dzieje to jest porazka, topka calkowicie odpuszcza mecze zeby nie awansowac, wiadomo ze sie tego nie udowodni ale widac to golym okiem.
Do polowy sezonu fiziol mial 0 remisow i porazek a teraz przegrywa ze wszystkimi- przypadek? nie sadze. Cos tam w regulaminie chyba bylo o tego typu meczach wiec moze odpuscmy je calkowicie i nie obstawiajmy poki co 2 ligi? -
W regulaminie jest tylko o walkowerach:
13 a) W przypadku meczu zakończonego walkowerem, wszystkie typy, które dotyczą tego meczu, nie zostaną uwzględnione.
Jednak owszem, lepiej odpuścić na razie 2 ligę od następnej kolejki. :)Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „Mewa98“ ()
-
Mam pytanie,
czy kopiowanie kogos typow jest "legalne"? wiadomo ze ciezko to udowodnic ale w 14 kolejce wygralem na spolke z jakims tam graczem i jak patrzylem to wszystkie wyniki mial identyczne jak ja. Przy czym wczesniej nie szlo mu nigdy za dobrze. Moze i krece gownoburze ale to takie srednie jak ktos podkrada moje typy i dzieki temu zgarnia polowe wygranej. Wiem ze w regulaminie nic o tym nie ma ale tak sie chcialem pozalic -
6 a) Organizator ma prawo do wglądu autentyczności zakładów uczestników.
Być może ten punkt odnosi się do takiej sytuacji, jednak jak piszesz - jest to trudne do udowodnienia, a poza tym 2:0, 3:0/1 to popularne wyniki...
Jednak chcemy wierzyć, iż każdy typuje uczciwie.Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „Mewa98“ ()
-
Według mnie emdeys jest poszkodowany, bo zamiast zgarnąć 200 tyś to dostał połowę wygranej przez skopiowane wyniki. Jest liderem obu klasyfikacji, więc nic dziwnego, że inni gracze wzorują się na jego typach, ale kopiowanie jeden do jednego to już przesada. Ja mimo tego, że jestem w klasyfikacji punktowej wysoko, to nie zgarnąłem żadnej wygranej w kolejce chociaż raz byłem blisko , a mimo to staram się grać uczciwie, nie idę na łatwiznę. Szkoda, że nie wszyscy grają fair, ale tak jak Mewa98 napisał, jest to trudne do udowodnienia.
PS. Gratuluję wygranej w Typerku emdeys
PS2. Dzięki G-8 za świetną zabawę -
Panowie niestety ale nie jestem w stanie udowodnic nikomu, ze kopiowal typy a nie pisal ich sam. Zawsze przy zabawie z nagrodami trafia sie jacys, ktorzy kopiuja. Widzialem wiele razy ze duzo jest typow podobnych ale nie jestem w stanie tego rozwiazac w konkretny sposob, chociaz jest jeden pomysl ale to zostanie wprowadzony w 4 edycji jezeli na taka sie zdecyduje.
Pzdr.
-
-
-
-
-
Gratuluję wszystkim wyników
Bardzo mnie cieszy liczba uczestników i to z jakim zaangażowaniem brali udział w tej edycji
Gratuluję emdeys wygranej
szacun byłeś w tej edycji poza zasięgiem
W następnej edycji będą dużo większe nagrody
Liczę na równie dobrą rywalizację co teraz.
Dziękuje GL7 i Mewie za organizację i ogarnianie tego projektu w imieniu Grupy G-8
Wasza praca i zaangażowanie nie idzie na marne
Dlatego GL7 liczę na kontynuację Typerka i przeznaczam 4 mln na kolejną edycję na nagrody.
Grupa G-8 jest jedyna organizacja poza Playzo która wnosi swój kapitał dla pozostałych graczy futbolcup
Dlatego Panowie jeszcze raz dziękuję za kawał bardzo dobrej roboty -
-
Dziękuje GL7 i Mewie za organizację i ogarnianie tego projektu w imieniu Grupy G-8 Wasza praca i zaangażowanie nie idzie na marne Dlatego GL7 liczę na kontynuację Typerka i przeznaczam 4 mln na kolejną edycję na nagrody.
Również dziękuję kolegom GL7 i Mewa za prowadzenie tego projektu. Mam nadzieję ,że będzie następna edycja.
Do 4 mln Olda dorzucam 3 ode mnie -
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0