Kredi yüklemesi hata veriyor. Birden fazla kredi kartı ile denememe rağmen sürekli 'tahsilat yapılamadı' diyor.
yetkili kişilere duyrulur.
Takım: fc-altunyaprak
Kredi yüklemesi hata veriyor. Birden fazla kredi kartı ile denememe rağmen sürekli 'tahsilat yapılamadı' diyor.
yetkili kişilere duyrulur.
Takım: fc-altunyaprak
Merhaba , denediğiniz kredi kartlarının internet alışverişine açık olduğuna emin misiniz ?
Merhaba , denediğiniz kredi kartlarının internet alışverişine açık olduğuna emin misiniz ?
Merhaba, sanırım emin olup tekrar denemeliyim. Öneriniz için sağolun:)
Olumlu veya olumsuz dönüş yaparsan yardımcı olmaya çalışırım tekrardan
Tekrar merhabalar hocam, Malesef sorun aynı şekil devam ediyor. Kredi kartı yurt içi ve yurt dışı internet harcamalarına açık olmasına rağmen yine hata verdi.
Aynı şekilde tahsilat yapılamadı mı diyor ?
Verification using the 3D Secureverfahren (Verified by Visa, MasterCard SecureCode) has failed. Please attempt the transaction again. If the error recurs, please contact your credit card issuer.
yok hocam.
bu sefer de müşteri hizmetlerinden 3d doğrulama kodunu onaylamama rağmen yukardaki yazıdan çıkıyor.
tamam hocam almanyaya iletilecek bu hata , yakın zamanda size dönüş yapılır
tamam hocam almanyaya iletilecek bu hata , yakın zamanda size dönüş yapılır
peki. teşekkür ederim
Hocam merhaba , hala aynı hata devam ediyor mu ?
Hocam merhaba , hala aynı hata devam ediyor mu ?
Merhaba, Yok Sorun kalmadı hocam 1-2 gün önce denedim tek sefer de yüklendi.
Merhaba, Yok Sorun kalmadı hocam 1-2 gün önce denedim tek sefer de yüklendi.
Bazen sorunlar çözülsede geri dönüş yapılamıyor , o yüzden tekrar sormak istedim çözüldüğünü bildiğim halde.
Bazen sorunlar çözülsede geri dönüş yapılamıyor , o yüzden tekrar sormak istedim çözüldüğünü bildiğim halde.
Hocam yüklediğim gün foruma giremedim, sonrasında da unutmuşum. Yoksa ben sorunun çözüldünü söylerdim kusura bakmayın:)
Hocam yüklediğim gün foruma giremedim, sonrasında da unutmuşum. Yoksa ben sorunun çözüldünü söylerdim kusura bakmayın:)
ne kusuru estağfurullah , hatalarınız çözüldüyse bu bizi mutlu eder.
Sorun kalmadığına göre konu kilit