Forum eski halline gelcekmi böyle mi kalcak ?:D
eski..
-
Umut1996 -
7. März 2018 um 17:55 -
Geschlossen
-
-
Böyle kalacak malesef çok kötü olduğunu söyledik ama dinlemediler en kısa sürede çözüm getircem
-
almanlar düzeltcez demisdi ama bilmiom:/
-
Böyle kalırsa biz değil onlar kaybeder.Bu yaştan sonra forumu çevirmek için İngilizce kursuna mı gideceğiz.Türk'üm Doğruyum Çalışkanım.

-
yok deyisir

-
Böyle kalırsa biz değil onlar kaybeder.Bu yaştan sonra forumu çevirmek için İngilizce kursuna mı gideceğiz.Türk'üm Doğruyum Çalışkanım.

ingilzce iyidir

düzetilcek en kisa zamanda
-
-
forum ile ilgili dil seçenekleri olsun,kayit olma hataları olsun yakin bir zamanda düzelmeye caliscagiz. bundan sonra yaptiklarimizi size duyuru yapacağız devamli
-
forumda çok hata var
-
Bazı bölümlerde konular olmasına rağmen girdiğimde gözükmediğini fark etmiştim. 5 threads 38 post yazıyordu. Fakat girince "No threads in this forum matched your criteria." yazısı gözüküyor. Sağ kısımdan language yi değiştirince seçtiğim dili kullanan kişilerin açtığı konular görünmeye başlandı gözükenlerde gözükmedi. Buraya türkçe seçeneği gelsin de herkesin açtığı konuyu görelim.
-
forum ile ilgili dil seçenekleri olsun,kayit olma hataları olsun yakin bir zamanda düzelmeye caliscagiz. bundan sonra yaptiklarimizi size duyuru yapacağız devamli
-
bu şekilde kalmaması lazım görüntü berbat
-
Çeviri benden iyi konusuyo yav hemide kac dil biliyo kerata

-
bir an önce değişmesi lazım. görüntü olarak da iyi değil.
basit ve kullanış önemli. inşallah eskisi gibi düzelecektir

-
Yavaş yavaş hepsi olucak
-
Forumda düzelirse iyi olacak inşallah telefondan girdiğim için karma karışık gözüküyor

-
Bende şuanda telden katılıyorum
-
Bende şuanda telden katılıyorum
Oynadığım tek oyun futbolcup oda kapanınca ev internetini kapattırmıştım zamanı gelince tekrar bağlatacam artık

-
Aynen bende öyle yapmıştım