lig isimleri değiştirilsin

• lig isimleri bence çok saçma değiştirilmeli zaten 3. lig a b c gerçek hayatta aynı seviyede bir lig
    lig isimlerinin daha gerçekçi olması için şu şekilde olması gerekiyor

amatör lig amatör 2. lig olsun
    3. lig c amatör 1. lig olsun
    3. lig b amatör süper lig olsun
    3. lig a bölgesel amatör lig olsun
    2. lig b 3. lig olsun
    2. lig a 2. lig olsun
    1. lig aynı kalsın
    süper lig aynı kalsın

gerçek haytta lig sıralaması aynen bu şekilde oyundada böyle olursa çok daha gerçekçi olur bunu taa 5 yıl önce eski forumdada paylaşmıştım destek çıkan baya kişi olmuştu ama uygulanmamıştı lig isimlerini değiştirmek çok zor olmasa gerek 5 dk lik iş

• Değiştirmek basit evet ama bir yerde değiştirdizde tüm serverlerde değiştirmek zorundasınız. Şuan böyle bir durumda söz konusu değildir. Ama öneriniz için yinede teşekkür ederiz

• Değiştirmek basit evet ama bir yerde değiştirdizde tüm serverlerde değiştirmek zorundasınız. Şuan böyle bir durumda söz konusu değildir. Ama öneriniz için yinede teşekkür ederiz

nasıl yani tüm serverlerde değiştirmek zorundasın almanların lig isimleri daha farklı

• senin yazdıklarında da hata var mesela Amatör 2.lig diye bir lig yok 2.Amatör Lig var oda neredeyse her şehirde var ve genelde gruplardan oluşuyor.

amatör süper ligi de yanlış. süper amatör lig olması lazım. onun haricinde söylediklerin doğru.

• Aynen abi her galibiyete ve beraberliğe prim sıralama primi gibi şeyler gelmesi gerekir. Bu rekabeti arttırır bilinçli lig düşenleri sürekli görüyorum (gelecek sezon ben de öyle yapacağım) bu tur ödüller bunun önüne geçer ve gerçek hayatta olduğu gibi kazanacağı parayı düşünerek transfer yapılır bu piyasayı da aktif hale getirir :)

• bence şuanki isimler daha iyi

• lig isimleri degisdiridi