Takım birleştirme 2 manejer arasında anlaşır ve bir takımı diğerine aktarır 1 takımı yönetirler bu doğal birşeydir birde bu olayın diğer yüzü vardır ayrılma aşamaşı veya manejerlerden birirnin sahtekarlık yapıp şifreyi değiştirip diğer manejeri saf dışı bırakmasıdır. Bu durumda yönetimin yapacaği bir müdahale yoktur herşey anlaşmalı olduğu için itiraz hakkı yoktur.
Futbolcup Ailesi
Takım birleştirme
-
-
tamamda böyle birsey yasak degilmi ?:) almanlarda yok böyle birsey
multi cok ollur 2 takim acarlar birlestirirler 
Takım birleştirme 2 manejer arasında anlaşır ve bir takımı diğerine aktarır 1 takımı yönetirler bu doğal birşeydir birde bu olayın diğer yüzü vardır ayrılma aşamaşı veya manejerlerden birirnin sahtekarlık yapıp şifreyi değiştirip diğer manejeri saf dışı bırakmasıdır. Bu durumda yönetimin yapacaği bir müdahale yoktur herşey anlaşmalı olduğu için itiraz hakkı yoktur.
Futbolcup Ailesi -
Birleştirme öncesi yöneyime bildirim yapması gerekir
-
Birleştirme öncesi yöneyime bildirim yapması gerekir
bence iyi olmaz herkez birbirine kazik atar
-
selamun Aleykum herhangi bir admin acaba benım le iletişime gecebilir mi ? bir konu hakkında konuşmak istiyrum
-
Bildiğimiz birşeyse yardımcı oluruz arkadaşım
-
bir abim var oyuna donmeyi düşünmüyor sadce takım adı ve menejer ısmı war gerı kalan bılgılernı unutmus eskı playerlerden okeynı yazılı bır sekılde alsam acaba takımı acmak ıcın yardımcı olabılırmı Adem abı fılan ?
-
Takımı o açtırır sonra şifresini sana verir sen yönetirsin ama şuanda oynadığın takım silinecek çünki kural gereği 1 takım yönetme hakkımız var onlar görmüstür mesajı o abiye söyle iletişime geçip takımı aktif hale getirsin davraldinmı eski takımı sildirirsin
-
eskı oyuncuyım tabıkı kuralları bılıyorum ama yanı suan abımın ısı dolayısıyla cok fırsatı olmuyor banada whatsap uzerınden takım benımdır bu arkadas kullanabılır gıbı bır yazı yazacak bende onu burda paylasacagım. tabıkı olur derse adem abıler fılan
-
Takımın sahibi haricinde onay verilmiyo ama sen yinede bi söyle
-
dedıgım gıbı ısı dolayısıyla cok gıremıyor ama whatsab uzerınden bana yazcak bende onu admınlerle paylasacam.
-
Sana yazacağına kadar takım ve manajer ismini faceden admin arkadaşlara iletsin sonuçta mail ona gidicek 5 dakikasını almaz bence daha mantıklı
-
kısmet artık yardımcı olurlarsa oynarız yoksa yapacak bırsey yok evet dedıgın dogru ama onunda durumu geregı vaktı olmuyor .:(
-
Yani rica edersin molada faceye girdiği zaman bi mesaj yazıcak sonrada gelen şifreyi sanan vericek. Yinde şuanki kuralları adminler biliyo eski kurallar değişmediyse insallah istediğin gibi olur. İyi oyunlar.
-
bakalım ona durumu yazacam ınsallah yazar faceden .iyi oyunlar
-
şu oyunda tabi bildiğim kişilerde var eski dönemlerden. ancak kesinlikle kabul etmediğim ve karşı çıktım durum.
evrenaldonunda dediği gibi çok da yaşandı bu daha sonra bi taraf şifreyi değiştiriyor ve diğer arkadaş saf dışı kalıyor
zaten saçma bişey herkez oyununu oynasın. birleşme boş iş -
şu oyunda tabi bildiğim kişilerde var eski dönemlerden. ancak kesinlikle kabul etmediğim ve karşı çıktım durum.
evrenaldonunda dediği gibi çok da yaşandı bu daha sonra bi taraf şifreyi değiştiriyor ve diğer arkadaş saf dışı kalıyor
zaten saçma bişey herkez oyununu oynasın. birleşme boş işKatılıyorum.Bende anlayamadım hiç bir zaman niye takım birleştirilmek istendiğini.Bir sürü soruna davetiye çıkarır bu durum.Ama tabiki öyle yapmak isteyenede saygı duyarım.Ama bence tehlikeli bir durum bir çok yönden.İyi oyunlar.

-
arkadaşlar abiler kardeşler

durum sundan ıbaret kesın ve net bır durum olmasa zaten bu işe kalkışmam bızde cok eskılerdenız ::) ıllakı bırseyler bılıyruz kendımızce abıme sordum oynamam bundan sonra ıslerım cok yogun emre sana bıle zor cvp verdım dedı kı bende teyını alıp bak abı oyuna 2 gun sonra ben gelcem dıyıp de benı takmsız bırakma dedım oda yok vakıt bulamıyorum dedı konu bundan ıbarettır

-
arkadaşlar abiler kardeşler

durum sundan ıbaret kesın ve net bır durum olmasa zaten bu işe kalkışmam bızde cok eskılerdenız ::) ıllakı bırseyler bılıyruz kendımızce abıme sordum oynamam bundan sonra ıslerım cok yogun emre sana bıle zor cvp verdım dedı kı bende teyını alıp bak abı oyuna 2 gun sonra ben gelcem dıyıp de benı takmsız bırakma dedım oda yok vakıt bulamıyorum dedı konu bundan ıbarettır

Senin durumun nadir olacak bir durum kardeşim.Senin durumunla ilgili bir sıkıntı yok.Biz genel anlamda yazdık onları.İyi oyunlar.

-
akkaa biz genel anlamda yazdık
sıkıntı yok