Antrenman Tablosu

• Almanyada yıllardır oynuyorum. Eskiden orda forumda da takılırdım. Bu tablo yanlış yerleri var almanyada sürekli oynayanlar var elo da derece de olan antreman bellidir. İlk 4 5 antreman hep aynı gerisi. Sonrası kişiler farklı kullanan olabiliyor. Oyunda Server de pazara girip 600 üstü oyunculara bak hep aynı idmanları

• Almanyada yıllardır oynuyorum. Eskiden orda forumda da takılırdım. Bu tablo yanlış yerleri var almanyada sürekli oynayanlar var elo da derece de olan antreman bellidir. İlk 4 5 antreman hep aynı gerisi. Sonrası kişiler farklı kullanan olabiliyor. Oyunda Server de pazara girip 600 üstü oyunculara bak hep aynı idmanları

yanlış yerlerini söylersen yada doğrusunu paylaşırsan daha faydalı olur.

• Türkçe olunca bu konu başlığıda eklenecek antremanlar diye. Burada oy birliği ile en iyi antremanı bulmaya çalışıp sonra onu sabitleyecegız

Oyunun ilk dönemlerini hatırlıyorumda, foruma ilk antreman tablosunu paylaşan arkadaş pek çok diğer forum üyesi tarafından linç edilmişti. Bunun bir menajerlik oyunu olduğunu, herkesin kendi tarzı ve sırları olması gerektiğini falan belirtmislerdi, tabii en sonunda bu tarz seyleri herkes kabullenmis oldu zamanla.
    Nereden nereye:)

• Antraman paylaşmak istemesinler girip alman server da pazara baksalar yetr. Yinede var bazı menejer e kalmış püf ayrıntı

Einmal editiert, zuletzt von usta61 (27. April 2018 um 13:43)