Son günlerde oyun chatini trollemeye gelen çok kişi oluyor. Chati kullanamıyoruz. Sürekli küfürler, kavgalar bi 10 kişiye falan modluk verilse engellenebilir belki.
Oyun Chatine Bir Kaç Mod Eklenmesi Lazım
-
-
-
Son günlerde oyun chatini trollemeye gelen çok kişi oluyor. Chati kullanamıyoruz. Sürekli küfürler, kavgalar bi 10 kişiye falan modluk verilse engellenebilir belki.
bi oyun düzelsin hatalar kaldirilsin o da ollur

-
Biz eskiden bu oyunu oynarken, lig maçlarını canlı yayın üzerinden takip ederken rakiple ortak bir chat alanımız vardı. Onun kalkmasının en büyük sebebi buydu, eğer chat alanı denetlenmiyorsa olmasınında pek bir mantığı yok. Sonuçta burası Türkiye, ahlak ve eğitim seviyesi kabul edelimki son derece kısıtlı.
-
şu an chat var mı oyunda ?? benim crome eski diye mi göremiyorum ben yoksa
-
Ben anlamıyorum bi oyun için neden böyle yapıyolar
-
abi valla ya denetlensin yada kaldırılsın şu chat olayı. bu nedir ya?
-
Ben telden katıldığım için caht gözükmüyo oyuna yönetiçi girebilir modlar sadece foruma bakabiliyo okadar yetkisi yok
-
Chat amacını aşarsa eğer ever kaldırırız. Fakat modlarımız yakında chat bölümünde devamlı aktif olacaktır. Takip altında yazılan her kelimeden herkes kendi sorumlu olacaktır.
-
bana sorarsanoz bence chat cok iyi bir fikir olmus ama bizim türkler bi oyun isin küfürler ediyorsa yapilcak birsey yok , almanya serverinde cok kolay oyuncu satiliyor artik chat sayesinde, türkiye serverindede ollucakdir bi herkez toparlansin.