UEFA Şampiyonlar Ligi [ 1 ]

• Selam aleyküm turnuva kurmaya karar verdim ve bu turnuvaları geleneksel hale getirmeyi planlıyorum. Şuanlık ödül miktarı az gelebilir ama desteklerseniz bu konuda beni , turnuvaya katılım olsun arkadaşlar dolmasını istiyorum sürekli.
    Düzenliceğim turnuvalardan sonra edilen gelirlerden bu ödüller artıcaktır arkadaşlar ve ödülleri elimden geldiğince arttırmak için uğraşıcam böylece herkes güzel ödül kazanabilicek arkadaşlar.

Bu konuda desteklerinizi ilginizi bekliyorum inşallah bu işi güzel bir hale getiririz hep beraber.

Turnuvaya burdan ulaşabilirsiniz arkadaşlar.
    >>>Turnuva Katılmak İçin Tıklayınız.

Saygılar.
    BucaAkademiSpor

BucaAkademiSpor
    Kuruluş: 12.12.2009
    Lig: Bölgesel Amatör Lig

Gazeteme ulaşmak için;
    Buca Gazetecilik A.Ş

17 Mal editiert, zuletzt von BucaAkademiSpor (11. April 2018 um 19:10)

• Anladım bilmiyordum yani yanlış biliyormuşum düzelttim yazımı hemen.
    Bir farklılık yok amacım zaten turnuvayı geliştirmek katılım olmasını sağlamak ve ödülü yükseltmek herkesten gerekli ilgi, alaka ve destek bekliyorum.

BucaAkademiSpor

Gazeteme ulaşmak için;
    Buca Gazetecilik A.Ş

• Selam aleyküm turnuva kurmaya karar verdim ve bu turnuvaları geleneksel hale getirmeyi planlıyorum. Şuanlık ödül miktarı az gelebilir ama desteklerseniz bu konuda beni , turnuvaya katılım olsun arkadaşlar dolmasını istiyorum sürekli.
    Düzenliceğim turnuvalardan sonra edilen gelirlerden bu ödüller artıcaktır arkadaşlar ve ödülleri elimden geldiğince arttırmak için uğraşıcam böylece herkes güzel ödül kazanabilicek arkadaşlar.

Bu konuda desteklerinizi ilginizi bekliyorum inşallah bu işi güzel bir hale getiririz hep beraber.

Saygılar.
    BucaAkademiSpor

Değerli arkadaşım eyer bahsettiğin gibi geleneksel hale gelecekse takımımla turnuvaya renk katmak isterim. Ayrıca eğlenceli ve çok iyi bir arkadaş ortamı kurarız.

• Tabiki çok mutluluk duyarım katılmana. Evet dediğiniz gibi hedefim geleneksel hale devamlılık hale gelmesi ayrıca burda eğlenceli sohbetler arkadaşlıklar kurabiliriz ve bunları yaparken tabiki ödüllerle herkese yardımcı olmak hepimiz desteği ile inşallah bu işi çok güzel bir hale getirmek istiyorum.

BucaAkademiSpor

Gazeteme ulaşmak için;
    Buca Gazetecilik A.Ş

• Tabiki çok mutluluk duyarım katılmana. Evet dediğiniz gibi hedefim geleneksel hale devamlılık hale gelmesi ayrıca burda eğlenceli sohbetler arkadaşlıklar kurabiliriz ve bunları yaparken tabiki ödüllerle herkese yardımcı olmak hepimiz desteği ile inşallah bu işi çok güzel bir hale getirmek istiyorum.

Hocam zaten oyunda bir birimize destek oldukça arkadaşlık dostluk gelişir ve eğlenceli bir oyun ortaya çıkar. İnşallah geleneksel hale gelecek olan turnuvamıza diğer arkadaşlarda sessiz kalmazlar onlarda bu eğlenceye ortak olurlar.

• Evet temennim o yönde ama şuanlık sadece siz ilgi gösterdiniz yani buraya açıkcası bi ilgi bekliyorum.
    Şuanlık ödül az diye kimse girmek istemiyordur çünkü konuyu görüyorlar ama arkadaşlar sizler katıldıkça bu işi büyütücez sizlerde sohbet , arkadaşlıktan artı ödüllerde kazanıcaz.

BucaAkademiSpor

Gazeteme ulaşmak için;
    Buca Gazetecilik A.Ş

• Sorun değil mesela buraya birşeyler yazıp fikir vs. sohbet birilerini buraya yönlendirme tanıdık yeni başlayanlar bunları yapabiliriz sohbet dönebilir burada . Yani bu işi ciddiye alıyorum gerçekten büyütmek birileri ödüller kazansın piyasa düzelsin oyuncu çoğalsın istiyorum.

BucaAkademiSpor

Gazeteme ulaşmak için;
    Buca Gazetecilik A.Ş

• Sorun değil mesela buraya birşeyler yazıp fikir vs. sohbet birilerini buraya yönlendirme tanıdık yeni başlayanlar bunları yapabiliriz sohbet dönebilir burada . Yani bu işi ciddiye alıyorum gerçekten büyütmek birileri ödüller kazansın piyasa düzelsin oyuncu çoğalsın istiyorum.

Benim turnuva bitiş tarihleri 06.05.2018 fakat o tarihten sonra mutlaka katılırım.

• Turnuva kurmak ve geleneksel hâle getirmek güzel. Vakti zamanında ben de geleneksel hale gelen hatta efsane olan bir turnuva serisi düzenlemiştim. Herkese 200.000 € isimli turnuvayı tam 162 sezon boyunca devam ettirdim. Sonra oyun eski tadından uzaklaştı ve kapandı.
    Seni destekliyorum. Devam ettir. Düşük liglere açarsan onlara maddi kazanç da olur. Zamanla da ödüller artar. Ben şu anda Herkese 500.000 € serisine başladım.
    Arkadaşlar kısacası, yapın. Teşvik olur, keyif olur, eğlence olur. ;)

2 Mal editiert, zuletzt von memoli4179 (11. April 2018 um 18:16)

• Evet düşüncem düşük liglerdeki arkadaşlara maddi kazanç ve oyunun tekrar eski haline gelmesi forumun canlanması sohbet muhabbet artmasını hedefliyorum.
    Zamanlada ödüller artıcaktır illaki o yüzden herkesi bekliyorum bu organizasyona.

BucaAkademiSpor

Gazeteme ulaşmak için;
    Buca Gazetecilik A.Ş