Bi bakmışsın 2 gün üst üste gelmiş Belli olmaz ![]()
GENÇ OYUNCU
-
-
Bana şimdiye kadar 30 üstü hiç gelmedi.1 tane var kadroda.Onuda oyuncular yaş atladıktan 1 gün sonra geldiği için aldım kadroya.

-
Bana 60 lık 2 tane 30 luk ve 40 lık tarzda geldi 2 tane daha bekliyorum. 7 olsun almanyada 7 genç oyuncum var türkiyede bakalım gelir mi
-
Bende 7 günde 7 oldu burda da Almanyada da durum aynı şanslıyım galiba

-
Almanya da kolay oyuncu bulmak ve satmak 6 ayda milyarlık olunuyor. Al sat yaparak çok para kazandım
-
Hayırlısı artık şans yok normalde çok şanslıyımdır
-
Gelmelerde gecikme olması normal ama bugün bir kontrol edelim yinede hesabınızı
-
Genç oyuncu konusunda 5 olduktan sonra ben de uzun bir süredir beklemekteyim. Şimdi mesajları okuyup, anlatılanları dinleyince beklemek gerektiğini düşündüm şimdiye kadar. 15 martta oyuna tekrar döndüm ve asistanları aldım. Ama ilk 5 oyuncu hemen hemen 15 günde geldi ve 5'e tamamlandı bende. Şimdi son gençlerden sonra 20-25 gün oldu 6. ve 7. genç gelmedi. Normal diye düşündüm ama oyun gelişme ve güncellenme aşamasında olduğu için belki hata vardır diye yazma ihtiyacı hissettim. Görevli arkadaşlar; bu iş kontrol edilebilen ve hata var düzeltelim türü bir konu mu? Yoksa durum normal, beklemeye devam türü bir konu mu?
Şimdiden teşekkürler... -
6. Ve 7. Bende de gelmedi. Alman serverinde 7 oyuncu genç var şuan. Bizim Server da çok hata var. Kolay drğil çözümü. Elo büfe vs vs hatalar toplu yapmadıkça bişi ye yaramıyor
-
bugün uzun bir aradan sonra oyuncu bulmuş darısı digerlerine artık
-
Hayırlı olsun.

-
hayirli olsun hepsi birden gelir insallah
-
İnşallah devamı gelir

-
Bana gelen tarihler 15-16-19-20-21-26 mart ve 4 nisan aralardaki gün bu şekilde bakalım diğer yeniler kaç gün sonra gelir
-
Ya yaş atlasin 16;gelsin derken unuttu bizi genç oyuncu
-
genç oyuncu geliyor ama güç olarak çok düzelmesi lazım
-
Aynen öyle
-
Genç oyuncu yine durdu gelmesi hadi bakalim bekliyorum beklediğim gibi iyi gelse bari
-