ARKADAŞLAR 2 HAFTADIR LİGE ATANAMADIM. SIKILMAYA BAŞLADIM ARTIK BU DURUMDAN. BİRİ BANA AÇIKLAMA YAPABİLİR Mİ ? OYUN NE ZAMAN AKTİF YAPACAK BENİ ?
-
-
E-posta nı onaylarsan 1-2 güne atanırsın
-
hocam saten 2013 de kurulan bir takımım eskiyim yani oyunda eski ligim gözüküyor hala yeni takım değilim.
-
Selamlar dostum, sana söyleyebileceğim tek şey, atanamamanın sebebinin bir hata olmadığı. Mevcut liginde yeteri kadar aktif oyuncu olmaması sebebi ile lige atanamıyorsun şuan. Ara liglerdeki arkadaşların yaşadığı bir problem bu. Eski kullanıcıların oyuna dahil olması, bir üst ligindeki takımların aşşağı düşmesi, ve bir alt ligindeki takımların senin ligine yükselmesi ile bu sorun çözülecektir. Ne yazık ki şimdilik beklemekten başka çaren yok. En yakın zamanda yeni ligine atanman dileğiyle...
hocam saten 2013 de kurulan bir takımım eskiyim yani oyunda eski ligim gözüküyor hala yeni takım değilim.
Bu arada eski ligin gözüküyorsa, hangi ligde olduğunu biliyorsun demektir.Senin bir altındaki lig ve bir üstündeki liglerin ne zaman bittiğini takip ederek tahmini bir süre çıkartabilirsin ortaya dostum.
-
Ligine çıkan veya düşen olursa lig sayısı oluşunca atama olur.
-
eyvallah sağolun
-
3-5 güne atanacağını düşünüyorum
-
inşallah hocam 2 haftadır bekliyorum bir hafta daha beklerim sıkıntı yok
-
İnşallah hocam. İyi oyunlar. Hayırlı akşamlar..
-
bu durumlar sistemden geliyor, ligine göre yeterince menejer sayisi yoksa atanamazin, yeterince sayi oldugu an atanirsin.
-
Sistemde sıkıntılı 2a'da 4 1.ligde 4 lig bitti yerine sadece 2ser tane kuruldu ben de 2 haftadır atanamıyorum