(puye/puye) - (ensarkrs/Günören52) - (kartalensar/AC sefa) - (ecrin/CinTaşı)
babam, ben ve kardeşler hesapları aynı ip ten giriliyor
MULTİ İP BİLDİRİM BAŞLIĞI
-
legendAltnts -
7. Mai 2018 um 00:21 -
Geschlossen
-
-
iespor/nazdarovee
-
Wild Runners/deLuxhe (ben)
Kuzuluk FC/apsuva (ev arkadaşım)
SAK4RYASPOR/Efe İnanc (kardeşim)aynı iplerden girmek durumundayız kayıt altına alınmasını istiyoruz.
-
iespor/nazdarovee
ne isin bildiriyorsunuz ? sebeb ney , sebeb de yazarzaniz iyi ollur .
-
Artan/GAMBA OSAKA ve Tecals/Harharcity
Aynı evde aynı ip den giriş yapıyoruz bazen
Hesaplarımız ayrı -
Bello bi suresi warmi bu kayit isinin abimin kullanici adini bilmiyorum yanimdada değilde
-
Bello bi suresi warmi bu kayit isinin abimin kullanici adini bilmiyorum yanimdada değilde
baska zaman da bildirebillirsiniz.
ama ne kadar cabuk ollursa iyidir. -
(tasarimci_67 / TOT-M F.C)
Bu hesabı bir tek ben kullanmaktayım , ama hem bilgisayardan hemde telefonumdan kullanmaktayım yani faklı IP lerden kullanıyorum , kayıt altına almanızı istiyorum . -
(tasarimci_67 / TOT-M F.C)
Bu hesabı bir tek ben kullanmaktayım , ama hem bilgisayardan hemde telefonumdan kullanmaktayım yani faklı IP lerden kullanıyorum , kayıt altına almanızı istiyorum .sen senin bilgisayar ve cep telefondan kullaniyorsan ordan baskasi kullanmiyorsa sorun yok, baskasi kullaniyorsa bildirin..
-
Merhabalar
Takım adı: fc-altunyaprak
Menejer: fc-altunyaprak
Bazen internet cafe de oyuna giriş yaptığım oluyor.
Bilginize.. -
Listede ismim geçmiyor fakat Kullanıcı adım CaglarV Kulüp adım Breaker FC dir. YunussSahinn kullanıcı Adlı FC Cloudian kulübü ile mahalle arkadaşıyız. Birbirimizin evine gidip geliriz. Ortak IP den girişlerimiz olabilir. Bilginize
-
ssgenart-Geretepe Spor Kulübü
excaliburxxx-Balçova Spor Kulübü
İlk hesap benim ikinci hesap kardeşimindi. Aynı bilgisayardan oynamaktaydık. Kardeşim oyunu pek beğenmedi excliburxxx hesabını kapattı. İyi oyunlar. -
Menajer adı: Svkt24
Kulüp adı: AFYONSPOR S.K bu benim takımımMenajer adı: Efecan0003
Kulüp adı: AFYON ATAKÖYSPOR bu iş yerimdeki arkadaşımın takımı -
merhaba ben Faruk57spor/Faruk Altaş, yeni hesap açmıştım sonra eski takımımın kullanıcı adını bulunca ona devam ettim yeni açtığım takımı sildim zaten sorun olmaz umarım teşekkürler.
-
Raquel Murillo - La Casa
nactumu - Blackeagl
Biz üniversite ev arkadaşıyız aynı ağdan giriyoruz oyuna
-
(Dilovasi/Dilovası Spor) ve (DilovasıSk/Dilovası Sk) 2.si alt komşum ve çocukluk arkadaşımın hesabıdır. kendisiyle hiç hazırlık maçı veya transfer yapmadım. Takım ve menajer isimleri oyuna birlikte başladığımız için olabilir eski üyeyiz.
-
Gilgalad97 / FC Gondolin
Asartina97 / Last WarHeroesAktif olarak kullandığım hesap Gilgalad97. Diğer hesap kardeşimin fakat onu oyuna başlatmaya çalışıyorum onun için kapanmasını istemiyorum :). İsterseniz iki hesap arasındaki faaliyetlere bakabilirsiniz. Arkadaş bile ekli değiller birbirinde.
-
bende yurtta kalıyorum sadece bu hesap var
omerbab/omerbab
-
Bu oyuncularda giderse oyunda kimse kalmaz!
-
Abim ve ben aynı ip'den giriyoruz. Benim takımın adı Agape, abimin takımı ise Britney Army. Kayıt altına alabilirsiniz.
(Limbo/Agape) (Blackout/Britney Army) -