Halkla ilişkiler

• Taraftar buluşmasında 23.05.2018 yazıyordu ve ben o tarih için kaydet dedim ancak 24.05.2018 için ayırtılmıştı yazdı. Şu an diğer etkinlikler için de 23 yazıyor hatta. Bu konuda adminler acilen yardımcı olabilir mi ic saha maçım 23te 24 olursa bir anlamı olmaz.

Takım adı: beklerlerr
    Menajer adı: bekirren

• Geçmiş olsun.Yanlışlıkla takvimden 24'ü seçmiş olabilirmisiniz?Bu tip bir hatayı ilk defa okuyorum.Admin arkadaşlar bu konuda bir şey yapabilir mi bilmiyorum.Ama siz isterseniz 23.üne başka etkinlik yapabilirsiniz.Paranız gider ama en azından Lig maçına bonuslu çıkmış olursunuz.2 gün üstüste yapmış olursunuz böylece.Biraz bekleyn.Yanıt çıkmazsa isterseniz öyle yapabilirsiniz.Tekrar geçmiş olsun.İyi oyunlar.

• 23 olduğuna eminim zaten sıradaki tarih 23 doğrudan bastım takvim açmadım
    Getireceği gelir boşa gitmiş olur dediginiz gibi yaparsam bir anlamı kalmaz. Admin arkadaşların yardımcı olacağına eminim :) teşekkürler iyi oyunlar :)

• Adminlerin yardımcı olacağına eminim derken, elbetteki adminler hataları hızlı bir şekilde iletip hataların olabildiğince çabuk düzeltilmesini sağlamaya çalışıyorlar fakat
    benim sana tavsiyem, eğer gerçekten o bonusa yarın ihtiyacın varsa Kızıltan'ın dediği gibi 23'ü için ayrı bir etkinlik yapman, çünkü bu hemen düzelecek bir hata değil.Ben sanmıyorumki adminlerin etkinlik gününü kaydırma gibi bir yetkileri olsun, bu oyuna doğrudan müdahele etmek olur, imkansız bence o. Bende bundan sonra daha dikkatli olayım, eğer senin yaşadığın bir sorunu bende yaşarsam yazarım buraya:)

• Evet bende denemek için yaptım, 24 üne attı. Ufak bir hata olmuştur, adminler iletip düzeltilir ama senin maduriyetin maalesef giderilemez.

• Geçmiş olsun.Yanlışlıkla takvimden 24'ü seçmiş olabilirmisiniz?Bu tip bir hatayı ilk defa okuyorum.Admin arkadaşlar bu konuda bir şey yapabilir mi bilmiyorum.Ama siz isterseniz 23.üne başka etkinlik yapabilirsiniz.Paranız gider ama en azından Lig maçına bonuslu çıkmış olursunuz.2 gün üstüste yapmış olursunuz böylece.Biraz bekleyn.Yanıt çıkmazsa isterseniz öyle yapabilirsiniz.Tekrar geçmiş olsun.İyi oyunlar.

Keşke dün tekrar başka etkinlik yapsaydın kardeşim.En azından bugünkü önemli maçında taraftar bonusunu alırdın.Hatanın güncellemeden önce düzeleceğini zannetmiyorum. :(

• Abi iyi güzel söylediniz de dün sorun zaten 23une kaydetmeyip 24e yapması yani başka etkinlik yapsaydım yine 23e yapmayacaktı. Ayrıca siz de dikkatli olun dün denedi arkadaş onda da 24e bastı. Ben bonusu maci kazanmak için istemiyordum halkla ilişkiler düşük olunca gelir de düşük oluyor o yüzden :)

• Abi iyi güzel söylediniz de dün sorun zaten 23une kaydetmeyip 24e yapması yani başka etkinlik yapsaydım yine 23e yapmayacaktı. Ayrıca siz de dikkatli olun dün denedi arkadaş onda da 24e bastı. Ben bonusu maci kazanmak için istemiyordum halkla ilişkiler düşük olunca gelir de düşük oluyor o yüzden :)

Doğru ya haklısın.Ben bu hatayı niye farketmediğimide anlıyorum şimdi.Ben taraftar memnuniyetim fullendikten hemen sonra 5 gün ileriye bir sonrakini yapıyorum.Son güne bırakmadığım içinde farketmedim şimdiye kadar demekki. :)

• Burda dediginiz gibi hata var.

Fakat takvim acarak tarih secerseniz hata vermiyor. ordaki verilen tarihlere tiklamadan önce takvin acin one göre tarih belirleyin lütfen