turnuvalara katılım çok az durumda.
Kurarken lig sınırlaması koymayıp başvurusu fazla olan olursa diğerine aktarırsınız en azından hedeflenen sayıda düzenlenmiş olur ![]()
turnuvalara katılım çok az durumda.
Kurarken lig sınırlaması koymayıp başvurusu fazla olan olursa diğerine aktarırsınız en azından hedeflenen sayıda düzenlenmiş olur ![]()
Aynen üstad. Ama normal yani her lig için ayrı yapıldığı için. Zaten 3.lig b de a da falan 3 lig var. Onların da çoğu foruma girmiyor.
Zaten onu düşünerek 8 veya 16 li grup olabileceğini belirtmiştim, son gün bakacaz artık duruma
Arkadaşlar kuralar çekilmiş olup, turnuvalar kurulmaya başlanmıştır. Sorun yaşanan kısımlarda bana ulaşabilirsiniz
HAYIRLI OLSUN
HAYIRLI OLSUN
teşekkür ederim
Hadi bakalım yorumcular yorumlarını yapsin
hayırlı olsun turnuvalar bölümüne ateşleme yaparız öyleyse
Arkadaşlar kurmuş olduğumuz turnuvalar ile alakalı olarak ister istemez ufak tefek aksaklıklarım oluyor kusura bakmayın, çünkü uzun süredir şehir dışında çalışmaktayım bu nedenle foruma oyuna girme konusunda problemler yaşıyorum ayrıca turnuvaları ayarlama şifreleri dağıtma ve benzeri bir çok şeyi neredeyse tek yapmak durumda olduğum için bazı aksaklıklar oluşmuş bulunmakta , lakin gecikmeli de olsa sıkıntısız bir şekilde turnuvaları tamamlayacağız dusuncesindeyim
Emeğine sağlık teşekkürler
Inşaallah kardesim
Emeğine sağlık teşekkürler
Eyvallah sağolasın