Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları

• Antrenman listen vardır heralde.İstersen bendekini atayım sana oyundan.Birde ben birini bitirmeden diğerine başlamam.Yani Dı için paslaşma 880 üzreri olmadam ikili müc.vermem.Hepsi böyle gider.karışık verince biraz farkedebiliyor.En son çıkmasına yakın 880 üstü olanları fullerim. :)

valla varda abi sende atsan fena olmaz, belki farklı veriyorumdur, bende dd örnek vereyim iki 2 pas iki gün ikili veriyorum bir 15 günde bir filanda 2 gün fıtnes veriyorum , tüm adamlara hep bu mantıkla verdim , tek özellik pek yüklemeyi denemedim :D birde geçmişte pek umursamıyordum oyunu maksat muhabbetti benim için oyusden ne gelişmiş nasıl gelişmiş hiç ilgilenmedim , uzun süre de takımsız forumda gezdim hatta görev yaptım :D

• Adı Mevki Ø Yaş Kontrat Sonu
    Karaosmanglu, Meriç OL 140 17 31.07.2018
    Güngör, Alp OH 135 17 08.08.2018
    Sancaktar, Tayfun OH 85 17 15.08.2018
    Çandarli, Kenan OL 145 18 29.07.2018
    Halit, Tamer KL 90 18 20.08.2018
    Rahim, Batuhan OR 120 19 05.08.2018
    Yakisikli, Nasuh DD 165 19 19.07.2018

oyuncularımın 5 günlük güç değişimi, asistanım da bugun 9 lwl oldu

• Olmadı ama şimdi.Biz de bekliyoruz burada.Piyasayı artırmayalım lütfen. :D

Hahahaha hocam en azından sen benim varlıgımı biliyorsun, hiç konuşmadan etmeden benim gibi bu oyuncuları bekleyen o kadar insan varki bence :D

Umarım başka güzel bilmedigimiz OH’ler de vardır piyasada hocam, aksi takdirde bir orta yol bulacağız artık :D
    Bakalım piyasa nasıl olacak, ç kestiremiyorum suanlık:)

• Hahahaha hocam en azından sen benim varlıgımı biliyorsun, hiç konuşmadan etmeden benim gibi bu oyuncuları bekleyen o kadar insan varki bence :D

Umarım başka güzel bilmedigimiz OH’ler de vardır piyasada hocam, aksi takdirde bir orta yol bulacağız artık :D
    Bakalım piyasa nasıl olacak, ç kestiremiyorum suanlık:)

Estağfurullah üstadım.maksat muhabbet olsun zaten.Amaç o. :)

İnşallah bilmediğimiz daha çok oyuncu vardır da piyasa rahatlar biraz.Ama ben şahsen pazarın 3-4.cü nesil gençler çıkmadan normale döneceğini düşünmüyorum. :)

• Estağfurullah üstadım.maksat muhabbet olsun zaten.Amaç o. :)

İnşallah bilmediğimiz daha çok oyuncu vardır da piyasa rahatlar biraz.Ama ben şahsen pazarın 3-4.cü nesil gençler çıkmadan normale döneceğini düşünmüyorum. :)

Hocam aslında bayaa var ama ne kadarı pazara düsecek sıkıntı o :)
    Bana soracak olursanız, ilk gençlerden sonrakiler (mesela Eylül’de çıkan gençler) normal fiyata dönmek zorunda çünkü bir esprisi kalmıyor artık bu durumun.Bende zaten ilk çıkan genclerin fiyatı cok cok yüksek cıkarsa alamam.Pek cok kisi alamaz daha dogrusu, mecbur düsmelerini bekleriz zamanla:)

• Hocam aslında bayaa var ama ne kadarı pazara düsecek sıkıntı o :)
    Bana soracak olursanız, ilk gençlerden sonrakiler (mesela Eylül’de çıkan gençler) normal fiyata dönmek zorunda çünkü bir esprisi kalmıyor artık bu durumun.Bende zaten ilk çıkan genclerin fiyatı cok cok yüksek cıkarsa alamam.Pek cok kisi alamaz daha dogrusu, mecbur düsmelerini bekleriz zamanla:)

Haklısın üstadım.Alsak kaç tane alabiliriz oda ayrı konu.Bende sadece 1 tane genç var şuanda.Bakalım,bekleyip göreceğiz.Çıksınlar yeterki. :)