bence dı'larda bi keramet var
, bende de 210 dı-18(01.07.18)
Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları
-
-
ayrıca bana 4 tane forvet genç geldi. SAnssızlıgım kötü oldu
4 tane FO genç geldi de buna şanssızlık mı diyorsunuz?Onlar diğer aynı güçteki oyunculardan çok daha fazla para edecektir.Kadro kurmak için diyorsanız onların 3'ünü satsanız yerine en az 2 tane fazla oyuncu alırsınız.Keşke banada 1 tanede olsa FO gelse.

-
Herkes fo istiyor fo gelen beğenmiyor

-
Herkes fo istiyor fo gelen beğenmiyor

Sözleşme imzalayıp pazara koyduğunda anlayacaktır değerini.

-
Sözleşme imzalayıp pazara koyduğunda anlayacaktır değerini.

1 tanesini bana hediye edebilir bence madem istemiyor

-
sevindirdiniz valla
Ben onları geliştirmeye bakayım o zaman 
-
Öyle yap bu oyunda gerçek hayat gibi hücum oyuncuları daha fazla para ediyor

-
sevindirdiniz valla
Ben onları geliştirmeye bakayım o zaman 
Aynen.Hatta oyuna teşekkür borçlusun,sana o kadar çok FO gönderdiği için.Bana en son ne zaman genç FO geldiğini hatırlamıyorum bile.

-
2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı

-
2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı

10 lwl genc takım antre ve premiumda oldu mu deyme keyfine

-

2010 dan beri bana 1 kere yaş atladıktan 1-2 gün sonra 50'lik gelmişti.385 yada 390'lık çıkmıştı gençlikten.16 gol krallığı kupamın yarısına yakınını onunla kazanmıştım.

-
2010 dan beri bana 1 kere yaş atladıktan 1-2 gün sonra 50'lik gelmişti.385 yada 390'lık çıkmıştı gençlikten.16 gol krallığı kupamın yarısına yakınını onunla kazanmıştım.

Umarım bize de kısmet olur ne güzel

-
10 lwl genc takım antre ve premiumda oldu mu deyme keyfine

Aynen o oyuncuyu premiumla yetiştirmezsen ayıp olur zaten

Kısmet bana hiç adam akıllı denk gelmedi heralde. Zaten fo nerdeyse hiç gelmiyor

-
Edit. İnternet sıkıntısı kusura bakmayın
-
Aynen o oyuncuyu premiumla yetiştirmezsen ayıp olur zaten

Kısmet bana hiç adam akıllı denk gelmedi heralde. Zaten fo nerdeyse hiç gelmiyor

banada fo gelmiyor da hep oh gelirdi yine oh geldi aslında güzel de bir oh geldi 55 oh 16 geldi ama oda şansa ant 8 lwl pek gelişemiyecek
-
Oh da iyi para ediyor. Antrenör benim de 10 olamadı daha.
-
banada fo gelmiyor da hep oh gelirdi yine oh geldi aslında güzel de bir oh geldi 55 oh 16 geldi ama oda şansa ant 8 lwl pek gelişemiyecek
8 Level antrenörle 55 Oh 16 mı geldi?Bu benim şanssızlığım nedir ya?9 Level antrenörle 35 üstü OL bile gelmiyor.Yok kovacağım bunu ama daha öncekide getirmiyordu.

-
Abi bende de 9 asistan hep 30 getiriyor

-
8 Level antrenörle 55 Oh 16 mı geldi?Bu benim şanssızlığım nedir ya?9 Level antrenörle 35 üstü OL bile gelmiyor.Yok kovacağım bunu ama daha öncekide getirmiyordu.

aynen abi bende şaşırdım baya iyi oyuncu geldi ama bende ki şansızlık asistan 8 olması ve nedense ben hiç bir zaman oyuncu yetiştirmeyi beceremedim nerede hata yaptığımı bilmiyorum

-
Antrenman listen vardır heralde.İstersen bendekini atayım sana oyundan.Birde ben birini bitirmeden diğerine başlamam.Yani Dı için paslaşma 880 üzreri olmadam ikili müc.vermem.Hepsi böyle gider.karışık verince biraz farkedebiliyor.En son çıkmasına yakın 880 üstü olanları fullerim.

-