Merak ediyorum haftanın menajeri neye göre seçiliyor ![]()
Haftanın menajeri
-
-
Merak ediyorum haftanın menajeri neye göre seçiliyor

hesabinizda kredi varsa sansa göre seciliyor. -
Çok olmasa da var ama hâlâ secilemedik:))
-
Çok olmasa da var ama hâlâ secilemedik:))
bende hic secilmedim daha belki sira gelmemistir daha
-
Eskiden haftada bir seçiliyordu yanlış hatırlamıyorsam pazartesiyi salıya bağlayan gece 2de aktif olanlar arasından seçiliyordu ama şu an her gun biri seçiliyor neye gore ne zaman hiç bilmiyorum

-
Şans işi biraz. Olur bir gün inşallah
Bende 4 tane var mesela 
-
Eskiden biz belirliyorduk.
Forumda oyunda olsun, davraniş , ilgi , çaba. Saygi göstermek. Yakinda tekrar yine uygulucaz Bu sistemi -
Sanırım en güzel yöntem bu olsa gerek

-
Forumda oyunda olsun, davraniş , ilgi , çaba. Saygi göstermek. Yakinda tekrar yine uygulucaz Bu sistemiBöyle olursa her açıdan iyi olur bencede.

-
Forumda oyunda olsun, davraniş , ilgi , çaba. Saygi göstermek. Yakinda tekrar yine uygulucaz Bu sistemibence de öylesi daha iyi de şuan ki sistem nasıl işliyor
-
Forumda oyunda olsun, davraniş , ilgi , çaba. Saygi göstermek. Yakinda tekrar yine uygulucaz Bu sistemiBu sistem iyi ben takımı kurdum 4 sene sonra haftanın menejeri olmuşum, yeni kurulan takım 1 ay dolmadan haftanın menejeri seçiliyor

-
Rastgele sistem seçiyor. Genelde akt liglerde seçiyor. Alman serverinde de aynı böyle. Eskiden nadir olurdu şimdi olmayan kalmayacak gibi
-
Rastgele sistem seçiyor. Genelde akt liglerde seçiyor. Alman serverinde de aynı böyle. Eskiden nadir olurdu şimdi olmayan kalmayacak gibi
Gönül isterki herkes olsun ama eski takımlar var seçilmeyen
-
Gönül isterki herkes olsun ama eski takımlar var seçilmeyen
İlginç ben çok seçildim.
-
İlginç ben çok seçildim.
İlginç öyle bende nasıl aldım bilmiyorum 1 kere seçildim 4 seneyi buldu seçilmem

-
Her gün biri seçiliyor bu sistemde krediye göre galiba
-
Ben de kredi var çok da yükledim olmuyor

-
hesabinizda kredi varsa sansa göre seciliyor.Ben Umut'un yazdığından şey ettim

-
Krediye göre olsa benim heralde 20-30 kere olurdu.Sadece 1 tane var.

-
Krediye göre olsa benim heralde 20-30 kere olurdu.Sadece 1 tane var.

Aynen abi

-