Hoş geldin dostum ![]()
Elit Menajerler Klanı
-
-
-
Klanda amaç birlik beraberlik kavramını oluşturmak dostum dost meclisi diyelim
. Ayrıca turnuvalar hazırlık maçları ve benzeri etkinlikler oluyor yani kısaca yardımlaşmak -
Klanda amaç birlik beraberlik kavramını oluşturmak dostum dost meclisi diyelim
. Ayrıca turnuvalar hazırlık maçları ve benzeri etkinlikler oluyor yani kısaca yardımlaşmakAnladım hocam teşekkür ederim
Arkadaşımıda davet ediyorum simdi 
-
Klan içerisindekiler sürekli aktif ise bende katılabilirim turnuva ve hazırlık maçı boyunca geçmesin bari
-
merhaba klana katılmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar, bende klana katılmak istiyorum

-
Hepiniz hoş geldiniz
aktifliğimiz artacaktır Ahmet hocam -
Merhaba arkadaşlar, bende klana katılmak istiyorum

Hoş geldin kardeşim

-
Hoş geldin kardeşim

Hoşbulduk

-
Arkadaşlar Ömer ile yeni bir turnuva planlama içerisindeyiz. Kredili ve para ödüllü bir turnuva kuracağız klana özel. Bunu da burdan bildireyim , geri kalan detayı yakın zamanda Ömer size bahseder

-
Arkadaşlar Ömer ile yeni bir turnuva planlama içerisindeyiz. Kredili ve para ödüllü bir turnuva kuracağız klana özel. Bunu da burdan bildireyim , geri kalan detayı yakın zamanda Ömer size bahseder

şuan kurulu bir turnuva var.. o turnuva ile bağlantılımı bu yazdıgınız

-
Kurduğumuz turnuva 40m lik o şuanlık destek formatında yakında 100mlik turnuva geliyor oda klanımıza özel olacaktır .

-
Kurduğumuz turnuva 40m lik o şuanlık destek formatında yakında 100mlik turnuva geliyor oda klanımıza özel olacaktır .

Teşekkürler şimdiden

-
Teşekkürler şimdiden

rica ederim kardeşim inşallah birlik beraberliğimiz daim olsun her daim desteğe devam edeceğim
-
Bende bir Elite Menajerim sanırım

Bu klan için nasıl bir prosedür var öğrenmek isterim.
-
Bende bir Elite Menajerim sanırım

Bu klan için nasıl bir prosedür var öğrenmek isterim.
Aynen bende

-
Herkese selamlar dostlar ilk prosedür aktiflik aktif olan her üye daha çok kazanır. Kayıt girişlerini bugün yenileyeceğim ve klanda bana yardımcı olacak bir dostumuz varsa onuda klan başkanı yapmayı umuyorum ayrıca klanımızda 40m lik turnuva ya katılmak istiyen varsa mesaj atıp şifreyi alabilir

-
Herkese selamlar dostlar ilk prosedür aktiflik aktif olan her üye daha çok kazanır. Kayıt girişlerini bugün yenileyeceğim ve klanda bana yardımcı olacak bir dostumuz varsa onuda klan başkanı yapmayı umuyorum ayrıca klanımızda 40m lik turnuva ya katılmak istiyen varsa mesaj atıp şifreyi alabilir

yardımcı olabilirim

turnuvaya da katılmak isterim
-

Aleykum selam. Kendimce elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum, klanda size yardimci olacak arkadaş içinde ben Oguzhan'ı önerebilirim size çok yardımı dokunur

-

Turnuvaya da katilmak istiyorum.
-