450 FO 26 SATILIKTIR
Takım Adı: AFYONSPOR S.K
450 FO 26 SATILIKTIR
Üstad slm. nasılsın? aklında bir rakam varmı?
450 FO 26 SATILIKTIR
üstat 120m vereyim ![]()
Üstad slm. nasılsın? aklında bir rakam varmı?
175 milyona vereceğim
üstat 120m vereyim
175 milyona vereceğim oyuncuyu ![]()
150m si bende
150m si bende
Üstad 25 milyon daha yükselt ![]()
Üstad senin kredi işi düzeldimi?
Üstad senin kredi işi düzeldimi?
Krediden ümidi kestim böyle olursa artık kredide almam hem param gitti hem kredi gelmedi
25 daha ekleyemem turnuva içinde biraz ayırdım fazla bütçe yok
150M. iyi para aslında.Pazar oldukça durgun son zamanlarda. ![]()
Aynen takip ediyorum sürekli satış çok az.
150m si bende
Kabul ettim hayırlı olsun
Oyuncuyu ant bırakma boş bölümün varsa kafa topu çalıştırırmısın fo larda genelde vermezler ama şut dayanıklık ve sonraki ant kafa topu bende
Oyuncuyu ant bırakma boş bölümün varsa kafa topu çalıştırırmısın fo larda genelde vermezler ama şut dayanıklık ve sonraki ant kafa topu bende
Yeni bir tüyo daha ![]()
Benden futbolcu satın alanlar bilir aldığı güçten takımına kadar gücünün artığını o zaman verdiğim antremanı kesip kafa topu vereyim
Biliyorum ant bırakmadığını ant bölümünde boşluk varsa ver yoksa aynısına devam 18. 20 gün daha sende kirasını alırım ona göre. ![]()
Biliyorum ant bırakmadığını ant bölümünde boşluk varsa ver yoksa aynısına devam 18. 20 gün daha sende kirasını alırım ona göre.
Alanada,satanada hayırlı olsun. Allah bundan sonraki futbol hayatında ayağını düz bastırsın. ![]()
Hayırlı olsun.Evren üstadım çok güzel tiyolar veriyor sağolsun.
Amin abi geleceğin golcüsü o ![]()
Hayırlı olsun.Evren üstadım çok güzel tiyolar veriyor sağolsun.
Zaten onun yazdığı her şeyin satır aralarına dikkat etmek lazım. ![]()