Oyun Hatalari Bildirimi

• OYUN HATALARI BILDIRIMI

Oyun hatalari ile ilgili sorunlari bir konu basligi altinda topluyoruz. herkes degisik kanallardan bizlere ulasmaya calisiyor fakat cogu ayni hatayi yaziyor bu nedenle diger hatalari bulamiyoruz veya gozden kaciriyoruz.Buradan sirasiyla suan aktif olan tum hatalar siralanacaktir ve sirasiyla hepsi guncelenecektir.

Oyun hatalarini bildirirken lutfen aciklayici ve anlasilabilir mumkunse ekran resmini cekerek buraya belirtiniz.

Ayrica lutfen herkes hatayi bu baslikta bildirirken mutlaka menajer adini belirtsin ki bizde bu hatalari incelerken daha kolay bir sekilde cozume gitmeye calisalim.

yapilacak cok basittir. ornek olarak asagida veriyorum.

YORUM YAPMAK YASAKTIR SADECE HATA BILDIRIM BASLIGIDIR

ORNEK:

Hazirlik maclarinda bir hata var. maclar bitmiyor. canli yayin linkine tikladim halde giremiyorum. ve hic bir sekilde gelirlerde gelmiyor. mac bitiyor ama oylece kaliyor hic bir sey yapamiyorum

menajer adim: legendaltns

2 Mal editiert, zuletzt von legendAltnts (27. Mai 2018 um 03:14)

• YONETICI ARKADASLAR SIRASI ILE BU BASLIKTA HATALARI MENAJER ADLARI ILE BIRLIKTE SIRALAYINIZ.

HATALAR;

1.HAZIRLIK MACI HATASI (sadece HAZIRLIK MACI DEVAM EDIYOR VE CANLI YAYIN LINKI TIKLANMIYOR
    menajer adi:
    farukgürsoy

2.Yaklaşık bir haftadır Benim büfenin yarısı yok (görünmüyor).
    menajer adi: fc-altunyaprak

3.

4.

4 Mal editiert, zuletzt von legendAltnts (29. Mai 2018 um 02:04)

• hocam daha önce e olmuştu 2 gün sonra gelmişti bu hazırlık maçının takılı kqalması ama şimdi bir haftayı geçti hala gitmedi takılı kaldı

farukgürsoy --- Selimspor-IYI-

• HAZIRLIK MACI HATASI ( HAZIRLIK MACI DEVAM EDIYOR VE CANLI YAYIN LINKI TIKLANMIYOR ) 1 Haftadır bu problemi yaşıyorum düzelmedi hala en yakın zamanda çözülmesini umut ediyorum
    menajer adi: ARTHURYUS

• HAZIRLIK MACI HATASI ( HAZIRLIK MACI DEVAM EDIYOR VE CANLI YAYIN LINKI TIKLANMIYOR ) 1 Haftadır bu problemi yaşıyorum düzelmedi hala en yakın zamanda çözülmesini umut ediyorum
    menajer adi: ARTHURYUS

bu konu 1. sirada daha once bildirildi ve siraya eklendi

• hazırlık maçları oynanıyor ama paraları gelmiyor . birde maçlarda mesela bnm 12 binlik stadım var 62 bin seyirci geldi birde deplasman maçı yaptım adamın 10 bin kişilik stadı vardı maça 36 bin kişi geldi.

menajer adı = HÜSNÜ ZENGİN

• YONETICI ARKADASLAR SIRASI ILE BU BASLIKTA HATALARI MENAJER ADLARI ILE BIRLIKTE SIRALAYINIZ.

HATALAR;

1.HAZIRLIK MACI HATASI ( HAZIRLIK MACI DEVAM EDIYOR VE CANLI YAYIN LINKI TIKLANMIYOR
    menajer adi:
    farukgürsoy

2.

3.

4.

Hazirlik maclarinda bir hata var. maclar bitmiyor. canli yayin linkine tikladim halde giremiyorum. ve hic bir sekilde gelirlerde gelmiyor. mac bitiyor ama oylece kaliyor hic bir sey yapamiyorum

menajer adim: beykoz1908

• Arkadaşlar hatamı bilmiyorum ama sanırım bendende kaynaklanabilir forumda ekranı büyütüyorum mesela ufak yazıları okumak için oyunda büyütüyorum geri küçülüyor tekrar tekrar yapıyorum yine oluyor çok uzakta kalıyor yazılar sadece bendemi acaba

Menajer: ^mersinli^
    takım adı: RakipNerde
    futbolcup.net

• Hazirlik maclarinda bir hata var. maclar bitmiyor. canli yayin linkine tikladim halde giremiyorum. ve hic bir sekilde gelirlerde gelmiyor. mac bitiyor ama oylece kaliyor hic bir sey yapamiyorum

menajer adim: beykoz1908

ilginç bir hata skorda değişiyormuş tahminen maçı tekrar oynatıyor olmalı ve bir sonraki hazırlık maçını kesinlikle göremiyorsun izlenemiyor canlı yayında hatalı olan maç otomatik olarak takılı kalıyor. Not: Turnuvalarda sorun yok canlı yayınlar izleniyor hasılatlar geliyor.

• Admin hata mi bilmiyorum ama bana gelecek oyuncunun performansını açtığımda bir yeteneği icin bu yetenek en kisa sürede gelişecek oluyor ama o yetenek yükselmiyor

Not: resim yükleyemiyorum :(

• Sadece Hazırlık maçlarında canlı yayın hataları olduğu eklendi

Skorlara dikkat edilmemiş demekki skorlarda değişiyor söylediğim gibi maçları yeniden oynanıyor tahminen eskidende bu hata vardı düzeltilmişti örnek ilk gün hazırlık maçı skorum 6-0 dün 5-0 bugün 4-0 olarak görünüyor aynı takım ile tabiyki hazırlık maçı sabit kaldığı için diyer skorlar görünmüyor...