bir türlü gelemeyen gençler..

• gençlik antrenörü gençleri kutuplarda falan mı arıyor ya da bu adamlar gelicekken yolda bi şeyler mi yapıyorlar bilmiyorum:) İşin esprisi bir yana ilk sezonda(oyun açıldıktan sonra) 6 genç geldi,geçen sezon sadece 1 tane kaleci geldi ve başka kimse gelmedi, sürekli şanssızlık gelir gelir dendi ama malesef koskoca sezon sadece 1 kişi geldi,sezon bitti arada bir 7-8 gün geçti yeni sezon başladı 3. haftaya geldik hala daha gelen giden kimse yok.Bu durum ne yazık ki bu çok sevdiğim oyundan beni soğutuyor artı başka bu hatayla karşılaşanı da görmedim,sürekli aynı oyuncu gelen birisi olmuştu ama gelmeyen var mı başka bilmiyorum, 9. seviye antrenörüm var oyuncuları geliştiriyor ancak genç getirmiyor, konuyla ilgili ne yapabilirsiniz cidden bilmiyorum ama ilgilenirseniz çok mutlu olurum

Takım adı: Blotfoul FC

• Total de 7 genç geliyor zaten bu nedenle sordum sana toplamda kactane var diye , genç oyuncu sınırı var anlayacağın bu bir hata degil

hocam tamamda bu genç oyuncu sınırı sezonluk bi sınır değil mi ben o şekilde biliyorum

• Hayır yanlış biliyorsun total de sahip oluyorsun her gencin 100 gün gençlikte kalıyor bu nedenle sezonluk değil gün bazinda geçerli bir durum, yani her sezon 7 tane gelecek olsa gençlikten çıkana kadar ortalama 20 tane genç oyuncu gelir, bu oyunun esprisi kalmaz

• Hayır yanlış biliyorsun total de sahip oluyorsun her gencin 100 gün gençlikte kalıyor bu nedenle sezonluk değil gün bazinda geçerli bir durum, yani her sezon 7 tane gelecek olsa gençlikten çıkana kadar ortalama 20 tane genç oyuncu gelir, bu oyunun esprisi kalmaz

bilmiyodum hocam kusura bakmayın teşekkür ederim konu kilit