250 kredi satın aldım ama hala yüklenmedi.
Kredi Satın Aldım
-
-
Kredi kartı ile mi aldın?
-
hesap kartıyla aldım.
-
Dostum hesap kartıyla sıkıntılar çıkabiliyor. Sen Bankaya git itiraz girişi yap bence krediyi kredi kartıyla satın almak en garantilisi.
-
Hesap kartıyla gelmiyor 4 gün önce bende 500 kredi aldım gelmedi kredi kartıyla alınca geliyor
-
Şevket üstad sen bankaya gittinmi itiraz için?
-
Şevket üstad sen bankaya gittinmi itiraz için?
Gidemedim yorgunluktan -
Oyundan bildirim yapılsa iyi bu hesap kartı ile ilgili . Yoksa millet için uğraştırıcı olacak
-
Aynen dostum bende katılıyorum sana
-
Bir ara duyurmuşlardı diye hatırlıyorum.Kredi katı hariç diğerlerini şimdilik kapattık diye.Ama sonuçta sonradan başlayanlar olduğu için seçeneklerde orada durduğundan sorun olmaya devam ediyor.
-
Ne demek yani şimdi bizim 21 tl boşuna mı gitti. Çok saçma gerçekten ya!
-
Dostum boşuna gitmez de uğraştırır biraz. Sen Bankaya uğrayıp itiraz girişi yaptır hemen.
-
Bankadan neden itiraz yapiyorumki. Oyunun sahipleri bu durumda neden insanları magdur ediyorlarki. geri iade etsinler. Ne saçma birşey ya.
-
Uğraştırıyorsa boşuna gitmeyelim çünkü çarşıya bankaya gidecek vaktim yok maalesef
-
Şevketim çok saçma değilmi ya. Biz çalışan insanlarız mesai saatinde nasıl bankaya gidelim. Gerçekden mağdur ediyorlar insanları ya. Biz parayı sokakdan mı kazanıyoruz.
-
Dostlar bankanın müşteri hizmetleri servisini arayın ordan harcama itirazı girin. Şevket üstad sana mailden dönüş oldumu?
-
ben ticket yaptım hala dönmediler.
-
Şevketim çok saçma değilmi ya. Biz çalışan insanlarız mesai saatinde nasıl bankaya gidelim. Gerçekden mağdur ediyorlar insanları ya. Biz parayı sokakdan mı kazanıyoruz.
Valla benim vaktim olmuyor işten eve evden işe izinli olduğum günler zaten genelde evde oluyorum çarşıya pek çıkmıyorum
Dostlar bankanın müşteri hizmetleri servisini arayın ordan harcama itirazı girin. Şevket üstad sana mailden dönüş oldumu?
Şikayetimi aldıklarına dair cevap verdiler sonuç olarak başka cevap vermediler
-
Dostum bide bankanın musteri hizmetlerini arayın.
-
Oda olmadı bankanın internet sitesinden harcama itirazı girin
-