Lige atanamamak ve oyun gelisimi

• Ardeşen Gençlik Spo Külübü adlı takımm 1 haftadır lige atanmayı bekliyor. Aktif olatak oyuna hergün giriyorum ama bur yeni lig kurulmadı. İlgilenirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Birde arkadaşlar abiler futbocup moderatör için ingilizce falan dilleri bilmek yerine oyunu sosyal medyalarda tanıtıp geliştirebilecek moderatör alınsa daha faydalı olmaz mı ? Çünkü dünya kupasi turnuvasi kurdunuz kaç haftadır 250 kişi toplanmadı. Eğer bu şekilde giderse oyunun ömrü uzun olmayabilir..
    Saygılarla..
    COBRA_19

Einmal editiert, zuletzt von kallinssazz (13. Juni 2018 um 16:26)

• PrOof , ben seni admin diye biliyordum kardesim kusura bakma ama adminde olsa kimse kimseye fırça atma gibi bir tavrı olamaz. Ayrıca atamazda.. burada kimse çocuk değil en fazla güzel bir üslupta uyarma hakkına sahiptirler..

• PrOof , ben seni admin diye biliyordum kardesim kusura bakma ama adminde olsa kimse kimseye fırça atma gibi bir tavrı olamaz. Ayrıca atamazda.. burada kimse çocuk değil en fazla güzel bir üslupta uyarma hakkına sahiptirler..

fırça attığımı kim söyledi DÜZENLERSEN SEVİNİRİM yazdım yoksa adminlerden tarafından uyarılıyorsun önceden söyleyip iyilik yapalım diyoruz

• Bak gardaşım yukarıda Eserbeklerin yazdığına ithafen cevap attım. Yazısında fırça atarlar gibisinden konuşmuştu. Ben sizi anladim ama siz beni anlamadiniz üstte kim ne yazmış bakmamı öneririrm.

• Yeterli menejer sizinle ayni ligde ollunca lige atanacaksiniz , bazi kisiler de 2 hafta sürüyor , 1 hafta daha bekleyin egerki atanamazzaniz bildirin bizlere..

ayrica bizlere oyun isin yardim edebilecek birileri lazim reklam isin degil, reklami bizde yapariz sorun yok, biraz sabir gerekli hersey yoluna girecektir.

• Yeterli menejer sizinle ayni ligde ollunca lige atanacaksiniz , bazi kisiler de 2 hafta sürüyor , 1 hafta daha bekleyin egerki atanamazzaniz bildirin bizlere..

ayrica bizlere oyun isin yardim edebilecek birileri lazim reklam isin degil, reklami bizde yapariz sorun yok, biraz sabir gerekli hersey yoluna girecektir.

Ben 3. lige atanmak için 20 gün beklemiştim. Şimdi yine beklemedeyim. oyunda aktif oyuncu yok. Benim tavsiyem:
    Oyuna katılmayan bütün takımların liglere katılması.
    Oyuna bir daha girmeyen takımlar 1 alt lige düşüp bir daha oyuna girmiyor ve ortadan yok oluyor. Bu kulüplerin Amatör 2. lige kadar düşmesi gerekiyor. Eğer böyle olursa kimse lige atanmak için beklemek zorunda kalmayacak.

• Ben 3. lige atanmak için 20 gün beklemiştim. Şimdi yine beklemedeyim. oyunda aktif oyuncu yok. Benim tavsiyem:
    Oyuna katılmayan bütün takımların liglere katılması.
    Oyuna bir daha girmeyen takımlar 1 alt lige düşüp bir daha oyuna girmiyor ve ortadan yok oluyor. Bu kulüplerin Amatör 2. lige kadar düşmesi gerekiyor. Eğer böyle olursa kimse lige atanmak için beklemek zorunda kalmayacak.

takimlarda 7 oyuncu olmali liglere katilmazi isin..ve uzun süre aktif olmayinca lige atanmiyorlar bunda yapicak birsey yok.

• her birine 7 tane 5 güçlük oyuncuları vermek ve oyunda 20 gün lig atama bekleme olayını çözmenin başka yolunun olmadığını benden daha iyi biliyosunuz. Ama yapılmayacağı da çok net ortadaydı söyleyeyim dedim :D

• Reklam isini bizde biliyoruz diyorsunuzda ama yaptığınızda bir sey yok. Oyunun reklamini yapmış olsaydiniz şimdiye kadar bir sürü yeni kişi oyuna girerdi ve böyle bir sıkıntı olmazdı.

• Reklam isini bizde biliyoruz diyorsunuzda ama yaptığınızda bir sey yok. Oyunun reklamini yapmış olsaydiniz şimdiye kadar bir sürü yeni kişi oyuna girerdi ve böyle bir sıkıntı olmazdı.

oyunda hatalar var ilk önce sizlere güzel oyun sunmak istiyoruz hatasiz bir oyun..
    sabirla bekleyin hersey ollucaktir.