Lig ile Sıkıntı
-
-
-
-
BerkayGuler_ schrieb:
Button57 schrieb:
sen haric digerleri atanmis galiba... takip deyim senin takimi arada bir girip bakiyorum
aynı ligden birlikte çıktık bende atanamıyorum -
-
LotusCas schrieb:
BerkayGuler_ schrieb:
Button57 schrieb:
sen haric digerleri atanmis galiba... takip deyim senin takimi arada bir girip bakiyorum
aynı ligden birlikte çıktık bende atanamıyorum
sizin menejer adiniz ?
berkay sözüm var karsilicam sizin sararlari -
Button57 schrieb:
LotusCas schrieb:
BerkayGuler_ schrieb:
Button57 schrieb:
sizin menejer adiniz ?
berkay sözüm var karsilicam sizin sararlari -
Button57 schrieb:
LotusCas schrieb:
BerkayGuler_ schrieb:
Button57 schrieb:
sizin menejer adiniz ?
berkay sözüm var karsilicam sizin sararlari
dün yazmıştım menejer berkberke takım Jarlath FC -
-
Button57 schrieb:
biraz miktar para yatirildi
Usta bende o ligdeydim hala atanamadım bekliyorum atanırım diye ama hala atanma olmadı. -
Button57 schrieb:
Daha Lige atanimiyan varmi ? Varsa menejerleri verin lütfen direk
2 ay ligin bitimini bekledim
10 gündür de lig atanması bekleniyor yazıyor beklemeye devam ama herkez için can sıkıntısı -
-
-
-
admin ben yapmadan kredi kullanarak premium paket yapılıyor bu nasıl oluyor
para dedin benim için geçer li mi bilmiyorum ama oda yok kusura bakma sende senlik bi durum yok biliyoruz ama tek iletişim kuracagımız siz varsınız mecbur hergün birileri yazmak durumunda kalıyor
ama bu kdr hata normal mi anlamış degilim -
-
-
Button57 schrieb:
Dün Ben baktim, senin digerleri ile alakan yok , sen daha fazla bekliyorsun. Bügün isden sonra eklecim credini. Hangi ligde hata olusmus diye baktim . Para ile kredi bügün ilgilenecem.
sen daha önceden bildirmismiydin ?
bildirdim -
tuchel schrieb:
5 gündür lige atanamadım buda yetmezmiş gibi 3-4 gündür oyun hatası yüzünden hazırlık maçları gelirinden mahrum kalıyorum
takım adı RB Leibzig menejer adı tuchel
hangi günler gelmedi paran, hergün gelmis ? böyle durumlarda lütfen ayri konu acin. arada magdur kaliyorsunuz yoksa -
tayfa1646 schrieb:
Button57 schrieb:
Dün Ben baktim, senin digerleri ile alakan yok , sen daha fazla bekliyorsun. Bügün isden sonra eklecim credini. Hangi ligde hata olusmus diye baktim . Para ile kredi bügün ilgilenecem.
sen daha önceden bildirmismiydin ?
bildirdim
nerde burdami ? 2 ay olmus nerdeyse senin baska ligdesin bide , diger ile alakan yok
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Benutzer online 1
1 Besucher
-