Lig ile Sıkıntı
-
-
Aynen hata olmuş. İyi olmuş ama en azından atanamayan bekleyen olmazİnstagram adresim
Takım Adı: Aytemiz Alanyaspor
Eski Nick: mehfat23
Eski Takım Adı: ►GSFB SPOR◄
Oyunun en çok aboneli gazetesi için tıkla.
-
Akif schrieb:
Aynen hata olmuş. İyi olmuş ama en azından atanamayan bekleyen olmaz -
BerkayGuler_ schrieb:
Akif schrieb:
Aynen hata olmuş. İyi olmuş ama en azından atanamayan bekleyen olmaz
Hadi ya kotuymus. Bide ilk 4 26 maç yapmış puan almış gorunuyor diğerleri 0İnstagram adresim
Takım Adı: Aytemiz Alanyaspor
Eski Nick: mehfat23
Eski Takım Adı: ►GSFB SPOR◄
Oyunun en çok aboneli gazetesi için tıkla.
-
Akif schrieb:
BerkayGuler_ schrieb:
Akif schrieb:
Aynen hata olmuş. İyi olmuş ama en azından atanamayan bekleyen olmaz
Hadi ya kotuymus. Bide ilk 4 26 maç yapmış puan almış gorunuyor diğerleri 0 -
-
Kızıltan schrieb:
Lig henüz başlamamış.Bir önceki Lig bugda kalmış.Maçlar başlayınca düzelecektir bence.
Geçen sezon bizimde öyle idi. Ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlar 1 ay maç yapamayacak :)) gelde sabret -
BerkayGuler_ schrieb:
Spor Toto 3.Lige İstanbul 1 e bir bakarmısınız? Sanırım bir hata gerçekleşti
Bende o ligdeyim ligde fikstürde maç yok ne zaman düzelir acaba adminler gördü mü hiç ses seda yok. -
Yavuzkls schrieb:
Kızıltan schrieb:
Lig henüz başlamamış.Bir önceki Lig bugda kalmış.Maçlar başlayınca düzelecektir bence.
Geçen sezon bizimde öyle idi. Ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlar 1 ay maç yapamayacak :)) gelde sabret
Olur mu öyle şey kaybımız ne olacak 1 ay maçsız durulur mu? adminler el atar herhalde. -
deluxhe schrieb:
Yavuzkls schrieb:
Kızıltan schrieb:
Geçen sezon bizimde öyle idi. Ligin ilk 5 sırasında yer alan takımlar 1 ay maç yapamayacak :)) gelde sabret
Olur mu öyle şey kaybımız ne olacak 1 ay maçsız durulur mu? adminler el atar herhalde.
Benim ligde 39 gün lig ataması olmayan adamlar var umarım el atılır. Yoksa sayı daha da azalack oyunda -
Yavuzkls schrieb:
deluxhe schrieb:
Yavuzkls schrieb:
Kızıltan schrieb:
Olur mu öyle şey kaybımız ne olacak 1 ay maçsız durulur mu? adminler el atar herhalde.
Benim ligde 39 gün lig ataması olmayan adamlar var umarım el atılır. Yoksa sayı daha da azalack oyunda
Oyuncu yokluğundan atama olmasa anlarımda oyun bugda kaldı düzeltmeleri gerekir sonuçta ligden çıktım üst ligde olmam gerekir. -
-
Yavuzkls schrieb:
Senin lig ne zaman bitti ?
Ben 12 gündür bekliyorum hala gelişme yok
lig dün bitti -
deluxhe schrieb:
Yavuzkls schrieb:
Senin lig ne zaman bitti ?
Ben 12 gündür bekliyorum hala gelişme yok
lig dün bitti
Baktım gördüm. Bence 1 ay bekleyeceksin yeni kurulan lig de bitecek öyle kalacaksınız. Bizimde öyle olmuştu -
BerkayGuler_ schrieb:
bu hata ile ilgilenicez. -
Umut1996 schrieb:
BerkayGuler_ schrieb:
bu hata ile ilgilenicez. -
Spor Toto 3.Lig İstanbul 2 de aynı sorun var toplam 19 takım var. 5 tanesi 26 maç oynamış haldeydi lig başlarken. aynı sorun Spor Toto 3.Lig İstanbul 1 de olmuş. orda da 5 takım 26 maç oynamış şekilde . büyük ihtimal lig bitene kadar o ligde kalacaklar ve hiç maç yapmadan bekleyecekler. .
Spor Toto 3.Lig yani eski adıyla 2.lig b kategorisinde ciddi bir sorun var yönetimin bunu bir an önce çözmesi lazım aksi durumda Spor Toto 3.Lig de diğer gruplarda da aynı sorun yaşanacak -
susurlukspor2 schrieb:
Spor Toto 3.Lig İstanbul 2 de aynı sorun var toplam 19 takım var. 5 tanesi 26 maç oynamış haldeydi lig başlarken. aynı sorun Spor Toto 3.Lig İstanbul 1 de olmuş. orda da 5 takım 26 maç oynamış şekilde . büyük ihtimal lig bitene kadar o ligde kalacaklar ve hiç maç yapmadan bekleyecekler. .
Spor Toto 3.Lig yani eski adıyla 2.lig b kategorisinde ciddi bir sorun var yönetimin bunu bir an önce çözmesi lazım aksi durumda Spor Toto 3.Lig de diğer gruplarda da aynı sorun yaşanacak
menejer adin ne ? -
-
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-