Bildiğiniz gibi genç oyuncu geldiğinde normal oyuncudan 3 kat daha hızlı gelişiyor buna bir itirazım yok ancak sözleşme imzaladıktan sonra 19 yaşındaki oyuncu da 34 yaşındaki oyuncu da aynı gelişiyor. Bunun yerine oyuncu gençlikten çıktıktan sonra yaşına göre gelişse daha iyi olmaz mı ? Örneğin gençlikte bir antrenman 10 arttırıyorsa gençlikten çıktıktan sonra 4ten başlayıp yaşı ilerledikçe belli miktarlarda azalarak gitse daha mantıklı olur böylece genç alınan oyuncunun faydası biraz daha fazla olur. Sizin düşünceleriniz nedir ? ![]()
oyuncu gelişimi
-
-
Güzel bir öneri Eser.Esasen gençlikten çıkıncada bir süre biraz daha iyi güç atlıyor oyuncu.Ana antrenmanlarını tamamlamamış olduğundan.Ama dediğin gibi en fazla 21-22 yaşına geldiğinde bu gelişim yaşlı oyuncular ile aynı seviyeye inmiş oluyor.Böyle bir uygulama iyi olabilir.
-
Abi benim anlatmak istediğim gücünden çok antrenmanda aldıkları yoksa dediğin gibi güç atlama biraz daha devam ediyor
-
Tamam.O ayrıntıya dikkat etmemişim.Öyle bir ayar yapılırsa daha iyi olur tabiki.Ama yapılabilir mi?Bunun cevabını yönetici arkadaşlar verebilir sanırım sadece.Ama ben katılıyorum.İyi olur yapılabilirse.
-
Bildiğiniz gibi genç oyuncu geldiğinde normal oyuncudan 3 kat daha hızlı gelişiyor buna bir itirazım yok ancak sözleşme imzaladıktan sonra 19 yaşındaki oyuncu da 34 yaşındaki oyuncu da aynı gelişiyor. Bunun yerine oyuncu gençlikten çıktıktan sonra yaşına göre gelişse daha iyi olmaz mı ? Örneğin gençlikte bir antrenman 10 arttırıyorsa gençlikten çıktıktan sonra 4ten başlayıp yaşı ilerledikçe belli miktarlarda azalarak gitse daha mantıklı olur böylece genç alınan oyuncunun faydası biraz daha fazla olur. Sizin düşünceleriniz nedir ?

o kadar açık ve güzel anlatmışsın ki ekleme yapmaya gerek yok usta
-
Teşekkürler

-
Eser kesinlikle katılıyorum önerine çok güzel ifade etmişsin.
-
Sağ ol abi

-
Bana Yasli diyorsun he 21-34 yas arasi Sporcular icin Kalite farki yok bence. 40 sonra farkli olabilir ama 20-30 ararim bilemicem.
Ilettim ama fikirleri ne bi bakalim
-
Yaşlı demedim hiç
amaç daha genç oyuncunun daha cok gelişmesi
Teşekkürler ilettiğin için
-
Güzel öneri. Gençlerin değerini daha çok arttırır. Hatta yaşlandıkça gücü azalsa daha mantıklı olur gerçekteki gibi

-
O kadar acımasız olmayalım

-
Güzel öneri. Gençlerin değerini daha çok arttırır. Hatta yaşlandıkça gücü azalsa daha mantıklı olur gerçekteki gibi

Konuyu abartmayalım.O zaman niye en güçlü oyuncuları toplayıp en yüksek dizilişi yakalamaya çalışacağız ki.Oyunun mantığına ters bu.

-
oyun sentika cogunluklari, oyunun genel sistemi böyle , buna sicak bakmiyorlar.
diger oyunlarda böyle oldugu böylemis, kopyalamis gibi oluruz gibi konular gecildi.
-
Anladım teşekkürler