Selamunaleyküm .. Benim hazırlık maçı yine 08/07/18 de takılı kaldı .. bakabilirseniz sevinirim
FC Sakary kulüp adı .. teşekkürler ...
Hazırlık Maçı Sorunu
-
-
sorun giderildi ... teşekkürler ...
-
Selamunaleyküm ... bu hazırlık maçı yine takılı kaldı ... bu sorunu sürekli yaşayacakmıyız ... niye böyle oluyor ...
Takım FC Sakary ... -
Selamunaleyküm ... bu hazırlık maçı yine takılı kaldı ... bu sorunu sürekli yaşayacakmıyız ... niye böyle oluyor ...
Takım FC Sakary ...Düzeldi şuan ...
-
takım adı ;RB Leibzig
menejer adı;tuchel2 gün oldu hazırlık maçı sonucu maç sonuçları bölümünde gözükmüyor para gelmiyor ya da para gelmiş ama finansta gözükmüyor her halukarda sorun var
-
Merhaba.bu hata bende de oluyor.Son üç hz maçı yok
-
Evet yine hazırlık maçım takılı kaldı ... Bu sorun niye devam ediyo ... 17,07,18 ... Biçare ...
FC Sakary ... -
Benimde takılı kaldı Fc Sakary ile maçı olan benim Wild Runners
-
Yönetici konusunda eksik var ne zaman ilgilenirler Allah bilir
-
Maalesef bugün de takili kaldi 2.3 gündür hazirlik macindan gelir gelmiyor.
-
takım adı ;RB Leibzig
menejer adı;tuchel2 gün oldu hazırlık maçı sonucu maç sonuçları bölümünde gözükmüyor para gelmiyor ya da para gelmiş ama finansta gözükmüyor her halukarda sorun var
manager adı: considerus
-
benimde hazırlık maçım takılı kaldı.
manager adı: considerus
kulüp adı: baraytunailgilenirseniz sevinirim.
-
16.07.2018 en son gelen hazırlık maçım .. diğerleri yok hala bekliyorum ... sonra düzeliyo olsada bizim paralar havaya uçuyor ... oyun gene tökezlemeyemi başladı ... oysaki ne güzel başladıydık ...

-
hazırlık maçları hasılatı gelmiyor 31,08,2018 den beri takılı kaldı gene ... bi çare ...
-
ÇÖZÜLDÜ!